GEMİLERİN AŞIRI HIZLI GİTMESİ

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by ...TaNeR..., Oct 1, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. oyunda şuan büyük bi açık var adamlar 2000/3000 hız aralığında gidiyorlar ve gemilerinede fozla top koyuyorlar bu konunun incelenmesini istiyoruz ve artık şu oyunun artık hatasız oynanmasını istiyoruz resmen oyundan soğuttular artık bu açıklar çok olmaya başladı yetkililere iletirseniz memnun oluruz buşekilde giderse oyunu çok kişi bırakıcaktır buna emin olabilirsiniz.

2. açığı yapanın videosunu ya da fazla top koyduysa 150-200 k vurdu bi foto çek supporta at hemen ilgilenirler. benim oynadığım serverde böyle bi açık yok ama yani

3. mega amerikada oynuyorum ve herkez kullanıyor nerdeyse bu açığı video çektik ve yolladık supporta ama pek bişey olacağını sanmıyorum geçenlerde isabet yememe bugu vardı ondada kimse ban yemedi.

4. yanlışın var dostum. o açığı kullananların hepsi bannlandı sanırım. en azından benim tanıdıklarımın hepsi bannlandı

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Gemilerin id lerini supporta yazarsanız gereken inceleme yapılacaktır.

Thread Status:
Not open for further replies.