Gemilerdeki işe yaramayan malzemeler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve fatih12 tarafından 13 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. fatih12

fatih12 User

Bence oyuncular arasında trade sistemi olmalı ve elimizdeki fazla malzemeler toplar,direkler vs. diğer oyunculara yardım amaçlı dağıtabilmeliyiz.

2. TaimaT

TaimaT User

Mantıklı yada en azından takas seceneği olmalı...

3. Zincir ve benzeri şarapnel malzemelerinide artık eskisi gibi değerlendirebilelim....

4. NavySEaL

NavySEaL User

aslına bakarsan kimse oyuna sıfırdan baslamak istemiyo gemisi banlanan falan sıfırdan gemi acıp para yatırıp falan filan useniyo ama dedigin olursa adamın arkadası actıgı gemiye fazla toplarını yollar o adamda bi nebze rahat kasılır böyleliklede serverlar dolar oyuna renk gelir bence gayet mantıklı

özkantr bunu beğendi.
  5. Bu koni daha önce yüzlerce kez açıldı öyle bir şey olacagini sanmiyorum, ama olsa guzel olurdu

6. Loselli

Loselli User

Kesinlikle katılıyorum gemide boşa duran ve gördükçe içimi acıtan zamanında bi sürü altın ve inci harcadığım 27.5 luk toplar bi işe yarar :(

***_007JBond_*** bunu beğendi.
  7. Benimde kristalledigim 25likler :(((