Gemiler ve haritalar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve uSTa7o tarafından 31 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. uSTa7o

uSTa7o User

bizden güçlü olanlar hep bizi batırıyo musallat oluyolar oyunun zevki kaçıyo beyler mesela diyelim ki 4-3 haritası nda gemiler birbirine saldıramasın ama sadece npclere saldırılabilisin 4-3 örnekti tabi ileriiki haritalar olabilir veya yeni harita açılınabilir isteğim

2. Amykos

Amykos User

Ah kardeşim kimse bizi takmıyor bunları söylüyoruz ama.. Birde bahaneleri var bu bir korsanlık oyunudur herkes birbirine dalabilir diye iyide siz kasılmamıza izin vermezseniz biz nasıl sizinle kapışacak duruma gelebiliriz buunları düşünen yok. Bu konu senin ve benim gibi 3-5 kişinin dışında kimsenin umrunda değil.

Birşey için supporta mail adamlar cevap bile veremiyorlar doğru düzgün yada gelinlik kızlar gibi trip atıyolar diyelim :)

Son düzenlenen: 31 Ocak 2014
  3. RookieITRI

RookieITRI User

Haklısın usta dediğin gibi bi harita açılmalı bencede hem yeni başlayanlar için hemde kasılıp kendini geliştirebilmek için

4. Bencede birşeyler yapılmalı bu konuda kasılamazsan oyunun zevkini alamazsın.

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

bunun korsanlık oyunu olduğunu unutmayın. sistem sizlere en azından acemi koruması denen bir şey vermiştir.

6. MMY!

MMY! User

tutturmuşunuz korsanlık oyunu korsanlık oyunu korsanlık oyunu madem o kadar gerçekçi bi oyun gerçekte para yatırıp inci çekip güçlü olan korsanlar var mı ?

7. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

biz isteklerinizi iletiyoruz. ister parasız oynarsınız ister oynamazsınız.

8. Amykos

Amykos User

Acemi korumasının bir işe yaradığını düşünmüyorum. Npc ye atack yaptığında kalkıyor ve yine korumasız oluyoruz. Npc kesmeden para kasamıyoruz.

MMY! bunu beğendi.
  9. eğer kimse kimseye saldırmazsa şöyle bir şey olabilir kaleleri veya topları fulleyen biri bu haritalarda kasılamasın.. yani düşüncenizin uygulanabilmesi için en azından böyle bir alternatif falan sunmalısıınız.. yoksa çok saçma olur ve ciddiye alınmaz...

10. özkantr

özkantr User

arkadaşıma katılıyorum. korsanlık koruması demıssınız admın bey ama o sadece 1 saat etkın ve herhangı bır npc ye sıkınca o koruma gıdıyor sonrasındada buyuk balık kucugunu hemen yutuyor. oyuk gulleyle hemde. hem ıncı hem de altın kasabılınecek bır harıta olsun. ornegun ısık tılsımı. ısık tılsımındakı ana gemı olmasın gerısı aynı olsun kımse bırbırını batıramasın v.s

11. Amykos

Amykos User

Şu yapılsın bu yapılsın diye birşey doğru olmasa bile en azından yeni başlayanlara biraz yardımcı olunca iyi olur. Adamlar savaş puanı kasmak için x2 haritasında bekliyorlar. Dolayısıyla yeni başlayanlar kasılamıyorlar.

12. 1 saat diyorsunuz ama ful
    defalarca yazıldı ama tekrar yazma mecburiyetinde hissettim kendimi... bunun için güçlü filolara girmeniz sizin yararınıza olur

13. Amykos

Amykos User

Aynı tavsiyeleri defalarca okudum bende ama 1.si ha deyince olmuyor o iş 2.side güçlü filoların muhakkak rekabette olduğu filolar oluyor o filolar için yine biz yem oluyoruz :) Keşke bi filo bulabilsem :)

14. MMY!

MMY! User

Global avrupa 1 serverinde oynuyorum bu serverde güçlü bir filo veya alyans var mı sence ?

15. uSTa7o

uSTa7o User

admin onuda vermeseydiniz oyun oynanmazdı zaten siz bizden iyi biliyosunuz ben size söleyim neden böle bişey yapmadığınızı adamların gülle derdi var sürekli inci çekiyolar o yüzden bu dediğim şeyi yapmıyonuz

16. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

elimizden gelen sadece isteklerinizi not almaktadır. uygulayıp uygulamamak üst birime kalmıştır.

17. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

Edit:Sonra yazıcam :D

Son düzenlenen: 7 Şubat 2014
    MMY! bunu beğendi.