Gemiden Gemiye Ticaret Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve eceabatlı17 tarafından 20 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. neden gemiden gemiye ticaret yapılamıyor inci altın top gülle vb gbii malzemelerin takas edilebilmesi ama belirli lwllerde belli seviyeler mümkün kılınsa .

Mr.53 bunu beğendi.
  2. Yasir2358

Yasir2358 User

katılıyorum ancak böyle birşey mümkün değil gibi , nedeni ise gemisinde fazladan top olanların toplarını arkadaşlarına vermesi gibi durumlar olabilir, buda seafightın kazancını düşürür

3. -Croatia-

-Croatia- User

bence olabilir fakat suistimaller ve haksızlıklar olmaması adına sadece belli nesneler ve itemler için geçerli olabilir . anlaşma yapan 2 gemi belli bir inci-taç veya başka bir karşılıkla belli nesneleri takas edebilirler.

eceabatlı17 bunu beğendi.
  4. güzel olabilir fakat bunun üzerinden kar eden ve su istimal eden çok kişi olacağını düşünüyorum. kapsamlı ve detaylı bir çalışma yapılarak belirli kurallar , kısıtlamalar doğrultusunda olabilir. aksi takdir haksız kazanç olur

eceabatlı17 bunu beğendi.
  5. fikri biz verelim detayı onlar yapsın;)

6. Sıcak bakacaklar nı zannetmiyorum :) kazançın da ki pasta diliminin düşmesine neden olur. ;):):Do_O

expermental ve eceabatlı17 bunu beğendi.
  7. oysaki uzun vadede müşteri getiri var

expermental bunu beğendi.
  8. hileciler botcular her yerde işiniz gücünüz seafight da haksız kazanç elde etmek hesaplar birleştirilemez

9. ecel

ecel User

ben ce arkadaşlar gemiden gemi ye aktarmak güzel olur da bu benim fikrim üçretli yapsın örnegin 20 tl gibi züzi miktarda olsun aynı katlayıcı alıyoruz gibi süreli olsun bide aktaracagı gemi niki 1/2 gemiyi geçmiyecek niklerini sisteme yollayacak aydi sini benim fikrim bu saygılar

SER[ö~S]HOOS ve __*O*B*I*W*A*N*__ bunu beğendi.