gemideki topları değiştirme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ANK83 tarafından 19 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ANK83

ANK83 User

arkadaşlar gemimdeki topları değiştirmek istiyorum
    mevcut topları gemiden atarak nasıl yenisini alabilirim

konu hakkında yardımcı olabilecek var mı

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Oyun ekrani yukaridaki menulerde gemi özelleştirme kismina girerseniz istediginiz topunuzu çıkartıp bir başkasını takabilirsiniz.

3. ANK83

ANK83 User

topları depoya değil tamamen gemiden atarak yenisini almak istiyorum ?

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Ana sayfada toplari aldiginiz tuccar kisminda silahlari sat bolumunde karsiniza çıkmayan öğeleri satamazsiniz malesef yani gemiden atamazsiniz. Hem neden atmak istiyorsunuz bir zarari yok?

5. ANK83

ANK83 User

elimde çok eski toplar var oyun ekranı değişmiş uzun zaman oldu oyuna girmeyeli biraz inci alarak gemiyi günün şartlarına göre geliştirmek gerekiyor

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Satilan donemlerde dahi inci karsiligi satilmadi ki toplar. Yine de ben rahatsiz oluyorum silinsin hesabimdan diyorsaniz support a ID ile yazıniz.

7. ANK83

ANK83 User

örnek olarak elimde 15 kg toplardan var bunları 25 kg toplarla değiştirmek istiyorum
    15 kg topları da depo yerine gemiden atmak istiyorum olurda promosyon çıkarsa tüm topları 30 vy başka toplarla değiştirmek istiyorum

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Promosyon vs ya da takas gibi seyler mümkün değil malesef.

9. ANK83

ANK83 User

bilgi için teşekkürler

10. ●ђр●

●ђр● Guest

konu kilit iyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.