gemi vuruşları sürekli değişiyor

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 31 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba klometre taşları oyunda aktif olduğunda elit sınıfım 22 olduğu için %2 hasar geldi. bu da gemimin sabit 267 30luk full seviye(vudugüverte dahil) topla 7453 vurmasını sağladı. mojo güvertem bitti ve normal elit güvertelerin 1 kademe daha geliştirme cıktı. gemimde top sayım gene 267 ama bu gün farkettim ki sabit 7369 vuruyorum. daha öncede gemimde problemler olmuştur araştırılaçak dendi ve hala bekliyorum. birde bu sorun cıktı.

full 5. seviye 267adet 30luk top
    elit korsan topcu mürettebat kaleler ve yetenekler pet hasarı haritalardan gelen bonus hasar hepsi mevcut ama her ay bir önceki aya göre vuruşlarım düşüyor. 2-3 ay öncesine kadar 5.seviye 30luk 237 topla sabit critic 11766 vururken bu gün +30 top olmasına rağmen (güvertegeliştirme)267 topla aynı özelliklerle estra klometre taşlarından gelen %2 hasar olmasına ragmen 11309 sabit critic vuruş yapmaktayım. ve ne olduysa gemimde o kadar hasar önleme olmasına ragmen celik zırh kaleler yetenekler ve taş(%10 hasar önleme) ne hikmetse bana daha önce 30bin i vuramayan oyuncular. şimdi sabahtan beri 50-60 bin darbe ile vurmaktalar. bunun sebeplerini bilen varsa hem adminler hemde oyuncular dan öğrenmek istiyorum.

supportta da yazdım lütfen konuyu kilitlemeyin oyuncularında düşüncelerini ve başından böyle bir olay geçip geçmediğini merak ediyorum

2. bu konu hakkında biligis olan varmı?

3. Selam

bir sorun bulunmamaktadır geminizin incelenmesini istiyorsanız lütfen supporta yazınız kontrol edilsin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.