gemi vigürü yeri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve komodor_mari tarafından 26 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. gemi vigürü yerleri nasıl açılıyor

2. açık zaten 1 tane var %5 elit puan kazanımı. gemi/gemi özelleştirme/gemi figürleri en altta bas oraya solda figürün varsa tut sağa cek

3. bunu önce depoya yerleştirmelisin diyor

4. + vuruşlarımda düşme var

5. gemi önceden 6500 vuruyordu şimdi 5200 5500

6. gemi ye bas oyundan gemi özelleştirme secenegi yeni cıktı bas ona hemen altında

top isaret var 277/277 benim mojo güvertem var diye. temelde 267/267 dir. mojo ve nimeti varsa 267/287 olarak gözükür. hemen sol da hasar veren toplar bölümüne basıyorusn mevcut toplarından sitediğini sağa kaydır. 287/287 olacak
    hemen sağtarafta yukarı ok işareti var upcreate demek geliştirme bas ona o şuan kapalı. güvertelerini kristallendirmeyenler ordan genişleteçek.​

7. kardeş yardımcı olamya çalşıyorsunda anlamadan
    diyorumkigemi vigürü geçmiyor yukarda yer olmadığını söylüyor yani gemi vigürü geliştirme kısmıda oyk sadece top ve direk bölümü var tüm topları takkım önceden o toplarla 6500 vururken şimdi 5500 vuruyorum

8. vuruşla gemi figürü arasında ne alaka var .. ben sana söyleyım mojo guverten bitmiştir desteklerden kontrol et

9. ben onu figür icin yazmadım vuruşlarım düştü dedin. cevabını verdim.

10. az bi heyecanlanmayın en son ne yazmıssın vuruşlarım düştü ''gemi önceden 6500 vuruyordu şimdi 5200 5500'' demissin bende sana söyledim bak diye. top kapasitene

11. insanı yeminle pişman edersiniz yazıları okumadan arkaya arkaya yazı yazıp ne alaka dersiniz. sonrada niye kimse forumda yazı yazmıyor yardımcı olmuyor diye konusursunuz anca

Son düzenlenen: 26 Şubat 2015
  12. ben buldum işte sorununu mojo guvertenı kontrol ettınmı

13. ettim top sayım aynı eskisiyle mojo güvertemde bitmemiş lakin a yani pet çıkmıştı takkım aynı gemi tasarımı aynı özellik aynı top sayısı özelin top hasarıda bitmemiş ama vuruşlar düşmüş

14. Supporta yaz incelesinler

15. xperia35

xperia35 User

bnm gemi figürü 0/0 gösteryor figürler depoda normalde 0/1 olması mı gerekiyor donatışmış yerinde hiç yok