Gemi ve Pet Taşları

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve NGC666 tarafından 16 Ekim 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. NGC666

NGC666 User

gemimdeki taşlar resimdeki gibi.

saldırı taşlarım iyi diye düşünüyorum ama savunma taşlarını hangisini seçsem bilemedim. solda yedekte şu taşlar var: hasar önleme %19, kaçınma şansı %12. iki tane hasar önleme takabiliyor muyuz? denemedim inci gider diye. dp tamir süresi takmam mantıklı mı sizce? amacım oyunda yeniyim inci kasmak npc kesmek. bu arada öbür özel taş +%20 npc altını. drakir hrell bana önceden 15k vururdu şimdi hasar önlemeye rağmen 45k vuruyor bi de ayrıca. bunu anlamadım. acaba taşları mı yanlış yerleştirdim?

bu da petimdeki taşlar.

yedekte %14 kritik hasar, %18 kaçınma şansı, %12 hasar önleme var. burda hangisini takmalıyım?

cevaplar için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

Son düzenlenen: 16 Ekim 2022
  2. HACKERWARE

HACKERWARE User

Petinize isabet ve hasar önleme takabilirsiniz ayrıca paralı asker olan milletler topluluğu muhafızı drakir hellden aldığınız hasarı düşürecektir

NGC666 bunu beğendi.
  3. NGC666

NGC666 User

tşkler milletler topluluğu askeri almayı unutmuşum süresi dolmuş.