Gemi ve Pet Taşı Önerisi

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve *alp* tarafından 25 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *alp*

*alp* User

İyi günler. Hayırlı ramazanlar. Admin kolay gelsin. Ben oyunda genellikle pve oynuyorum. Savaş yapmıyorum. Oyun tarzım item kasma ve etkinlik üzerine. Gemi ve pet taşlarım şu şekildedir:
    Gemi: %5 Npc hasar özel taşı, %26 top hasarı, %25 kritik hasar, %15 Kaçınma, %23 Hasar önleme
    Pet: %18 Hasar önleme, %18 İsabet
    Şu an barut kapalı şekilde isabetim %100'ün üzerinde.
    Kalelerim, yeteneğim %90 civarı fule yakın durumda. Orta kalede barutluk, usturlap ve denizcilik taktikleri kitapçığını kullanmaktayım. Marangoz ustalığı da yapılı ama kullanmıyorum.
    Dediğim gibi savaş tarzı oynamıyorum. Kasılma tarzı oynuyorum.
    Durum bu şekildedir. Yanlış yaptığım bir nokta var mıdır? Yahut taş dizilimi konusunda bir hata?
    Tavsiye için şimdiden teşekkürler...

2. mudefen

mudefen User

petine isabet yerine kaçınma takmanı öneririm. opsiyonel olarak gemi özel taşını da %5 hasar önleme var ise onunla değiştirebilirsin.

3. *alp*

*alp* User

Öncelikle teşekkürler ama pette hasar önleme ve kaçınma taşı savaş gemisi ise kullanılması daha iyi olur diye duydum. Yukarı seviyede npc'lerin kaçınma şansı olduğu için isabet taşı daha iyi olur diye duymuştum yine aynı şekilde. Ben de savaş yapmadığım için böyle bir tercih yaptım.

4. mudefen

mudefen User

paralı asker var iken isabet olasılığına ihtiyaç duymazsın. kaçınma takarak aldığın hasarı düşürmek daha mantıklı olur.