Gemi Uzatmaları

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve FlyingDutchman• tarafından 17 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemiye ıskarmoz kuzgun fener takarken nasıl kombinasyon yapıyoruz hangi şekilde daha iyi olur max hasar veyahut npcden min hasar yeme gibi en iyi kombinasyon nedir ?

2. Npc keserken ıskarmoz + zincir kullanıyorum. Hepsi tek tip mesela seviye 5 ıskarmoz ve seviye 6 zincir ama bazen npclere daha hızlı vurmak için sadece zincir veya az hasar için sadece ıskarmoz taktığımda oluyor duruma göre değişiyor yani. Savaş gemisinde ise ıskarmoz + kuzgun oluyor. Başka şekilde kullananda vardır ama ben bu şekilde takılıyorum genelde.

3. zincir tam olarak ne işe yarıyor ? bu arada bilgileri paylaştığın için çok teşekkür ederim

4. Top doldurma süresini düşüyor yani daha hızlı atış yapıyorsun ayrıca zıpkın hasarını ve menzilini arttırıyor. Çelik kaplı zincir diye aratırsan markette görürsün. Örnek vermem gerekirse şuan genişletmem boşken atış sürem 1.98, 8x Seviye 6 zincir takarsam 1.65 atış sürem oluyor. 18x Seviye 5 ıskarmoz ve 8x Serviye 6 Zincir ile 1.88 atış sürem var. O şekilde çalısıyor.

5. Gerçekten çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun :)

6. -LegenD-

-LegenD- User

Cevabınız için teşekkür ederim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.