gemi taşları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve fette48 tarafından 31 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fette48

fette48 User

sa gemideki taşlar ile bilgi almak istiyorum şimdi: kasılma gemimle normal elitle 50 k sıkıyorum npc ye (%3 npc hasarı özel taşı-20 top hasarı 19 kritik hasar)
    savaş gemisi ilede 49 50 sıkıyorum ( 17 top hasarı- 8.5 isabet)
    nasıl oluyor şimdi bu ?

2. İsabet 100ü geçince diğer oranlar fazla etki etmiyor kritk hasrda krtik vuruşta 5-6 k krtik artıyıor sadece ne gibi farklılık bekliyorsunuz.Top hasarıda arkadaşların hasar önlemelerini dengelemek amacıyla taktığınız taş

3. fette48

fette48 User

sizce 20 hasarılı yuzde 3 lük npc hasarlı 19 da krıtık gemının 50 k atmasıyla 17 hasarlı 8.5 isabetlı gemının 50 k atmasında bi sıkıntı yokmu ?

4. Hocam yukarıda belirtitğim gibi oranlar üst sınıra ulaşınca diğer fazlıklar sisteme değil rakibin savunmasını kırmaya yönelik etkenlerdir.

5. yumi

yumi User

arkadaş top hasarından bahsediyor. sensitive bey/hanım. arada %6 lık top hasar farkı var. ve bunu isabet olasılığı ile karşılaştıramazsınız. top hasarı her halukarda vuruş gücünü etkiler. sanırım arkadaşta aynı npc ye atış yaparak karşılaştırıyor. arada fark olur. belki bundan dolayı farkedemeyebilir.olmalı ancak tek atışla farhedilebilecek atış olmayabilir fazla atış yapıp ortalamaları alınabilir. aradaki farkda %6 olmaz. daha az

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Tam olarak arkadaşın açıkladığı gibi durum :)

7. fette48

fette48 User

teşekkür ederim cevap için fakat birçok kez denedim düz 49-50 her ikiside kritik 60 62 ikiside hadi top hasarı dediğiniz gibi oldun fakat bi gemide artı 19 kritik taşı var nasıl oluyorda aynı atıyorum bu iki gemıylede

8. 20 level altındaki NPC lerin kaçınma şansı bulunmadığı için top hasarı ve kritik hasar taşları etki edecektir, isabet şansı etki etmeyecektir. İsabet şansı kaçınma şansı olan gemilere isabeti artırır. NPC lere vururken top hasarı ve kritik hasar taşlarınızı kullanmanızı önereceğim.

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Tek top deneyin 10er kere sıkın ben denemelerimi öyle yaparım net sonuç :)

10. fette48

fette48 User

çok teşekkür ederim ben bu denemeyi hyrm savaşcısı üzerinde birçok kez denemiştim demekki kaçınmaları olduğu için net sonuç alamadım
    konuyu kapatabilirsiniz cevap yazan herkese teşekkürler.

11. ●ђр●

●ђр● Guest

Konu kapatılmıştır tabiki kaçınma şansı olan npc lerden denediğinizi unutmuşsunuz..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.