Gemi taşları

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by Gangsta53, Aug 29, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Gangsta53

Gangsta53 User

Merhaba, bu gemilerimie taktığımız bize parayla satılan taşların yükseltilme, geliştirilme amacı nedir? Örnek veriyorum %10 hasar taşım var bunu yükseltmekte ki amacım ne olabilir. Daha yüksek vurmak tabiki de! Peki bi sürekli keseler alıp taşların seviyelerini %17 lere %16lara getirdiğimiz halde niçin daha düşük seviyedeki taşlarımızla aynı hasarı veriyoruz.
    Bu işten bir kazanç sağlanıyorsa aynı oranda hizmet verme zorunluluğu da vardır. Şuan bigpoint tam anlamıyla oyuncuları dolandırıyor. Hasar taşım %17 kaçınma %11 hasar önleme %15 fakat aynı taşların daha düşük seviyelerinden farkı neredeyse yok.
    Kaçınma ve hasar önleme taşının olmadığı bir tasarım ile bu taşların takılı olduğu bir tasarım arasındaki var maksimum 3-4 bin hasar. Aynı şey hasar taşı içinde geçerlidir. Taşsız bir gemi ile vuruşum 42 bin civarı, koskaca %17 taşlı tasarımla verdiğim hasr ise 45-46 bin arası!
    Nerede hizmet? Kimse bigpointten fazla bir şey istemiyor. Paramızın karşılığını verin, şu oyunda iki saat keyif yaşayalım yeter!

2. geliştiriyorsun yüzde 1 için 10bin yerine 10.100 sıkmak demek tabiki öyle fark yok ayrıca direk böyle de hesaplanmıyor o hasar arttırmalar önlemeler vs

3. nasıl yok üstadım benim ortasınıf bi gemim var normalde npcye 30 k civarı vuruyorum bartulu.rakip biriyle karşı karşıya geldik sıktım 7.5-9k arası vurdum adama nası etkisi yok anlamadım.gayet belirtilen değerler etki ediyor.ilk defa senden duydum etmediğini.

4. savunma için o kadar cok şey varki cok fazla hasar önleyici şey var sıktıgın adamda bunlar varsa normaldir o kadar vurman

5. Gangsta53

Gangsta53 User

benim gemim de npc ye taşsız 42 bin civarı %17 hasar tşlı ise 45 bin civarı vuruyorum. Ötesi yok. Belki bir seviyeye kadar far keiyor ama bir yerden sonra fark ettiğini zannetmiyorum.