Gemi taşıma olayı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BUMERANG tarafından 24 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BUMERANG

BUMERANG User

Yeni servere yada farklı bir servere 1 yada 2 hakka mahsus gemi taşıması olsa güzel olmaz mı eskiden böyle bir durum vardı gibi hatırlıyorum bence güzel olur isteyen istediği servere hakkını kullanarak gider

merttürk69_19 bunu beğendi.
  2. yeni server açmanın bı anlamı kalmazki ozaman yeni başlayan oyuncular ıcın acılıyo biraz eşitlik olsun diye eski oyuncular geçse yeni başlayanlara oyun oynatmazlar tek atarlar adamlar sıkılır :D

3. Captain.

Captain. User

Olabilir ama bence geçerken gemi tecrübe ve elit puanının yarısını ayrıca aldığı tüm malzemeleri bırakmak gibi bir yükün altına girmeli ayrıca değiştirmekte ucuz olmamalı eğer yapıcaksa 1.000.000 inci civari olmalı bana göre.

BUMERANG bunu beğendi.
  4. BUMERANG

BUMERANG User

bence böyle bir sistem olmalı hak mesela 2 defaa ayrıca kastığın tp nin % 10 felan gitme karşılıgı gibi durumlarla yapıalblir

5. Eğer böyle bi sistem inciyle geleceksede çok fazla istemesi şart 1m inciyi etkinlikte 1 haftada kasabiliyorum uçuk fiyatlar olmaliki canı istiyen sw değişmemeli

6. Captain.

Captain. User

%10 bana göre çok az en azından %75 civari olmalı caydırıcı olsun önüne gelen geçmesin

BUMERANG bunu beğendi.
  7. BUMERANG

BUMERANG User

oda olabilir

8. İlerleyen zamanlarda zaten sunucular tekleşmeye başlayacak bence sunucu değiştirme olmaz ve olmamalıdır