gemi tasarımlarının özellikleri nasıl başka bir gemiye aktarılır

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ǤĒĿĪ₦乃Ā₭ĀĿıM029 tarafından 28 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba gemi tasarımlarının özellikleri nasıl başka bir gemiye aktarıılıyo ? bide bişi sorcam bende hem amiral topu hemde 5.sewiye 55lik top war sizce hangisini kullanayım ?

2. hadi konu güncel biri bişi yazsın bu arada 5.sewiye 55lik topları koyduğumda hiç kritik atmıyom ama amiral topu koyduğumda kritik atabiliyom bu nasıl iş tam tersi olması gerekmiyo mu bide sawaşçılar taktiği kitapçım 6/1 6/6 olursa we 55likleri koyarsam ful kritik girermiyim ?

3. 1.si gemi tasarımlarındaki taşlarını güvenli limanda değiştirebilirsin. Çıkarma, takma veya değiştirme tüm işlermler güvenli limanda yapılır. Güvenli limanlarda dünya haritasını açtığında sağda ve solda Fener işareti görürsün o haritaların sağına ya da soluna gidip 1-2 saniye beklersen harita atlama uyarısı çıkar. Bu şekile oraya geçebilirsin.
    2.55lik toplarını 5. sew yapman senin hiç bi yararına değil. Neden diyeceksin ilerde 30luk topları fullemen gerekecek elit gülle ile daha çok vurmak için ve şu anda harcadığın kristalleri 30 luklara harcasan her türlü daha mantıklı. Kalelerdede savaş taktiği kitapçığından önce açman gereken başka yetenekler var 8. veya 9. sırada o yeteneği açmanı öneririm .

redbaron1907 bunu beğendi.
  4. 127
    Bond benim gemimde de 127 tane 30 luk top var geri kalanıda 27,5luk 5 seviye toplar güvertelerim full ve hepsi +4 kristal bastım yani fil dişi güvertem de var lakin vuruşlarım hala 25k yı geçmiyor sebebini biliyormusun yeteneklerim de 60/43 ??

5. Kale durumun nasıl ve % 15 hasar taşın varmi bide yetenek dizilimini yazarmisin

6. modum ama sawaşçılar taktiği kitağçığını 6/6 yaparsam ful kritik atmam mı? daha güçlü olmaz mı 60lıktan tamam 5.sewiye 60lıkta 85 hasar oluyo elit güllede 55likte 75 ama olsun ful kritik atarsam daha iyi olmaz mı ?