GEMİ TASARIMLARI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve HATAYLI_KORSAN tarafından 28 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam Korsanlar

Seafight geçmişinde çıkan bazı gemi tasarımlarına ek olarak yeni bir paket ödeme kısmına bugün eklenmiştir. Privateer Paketi! Paket 5 Şubat saat 12:00'a (CET) kadar aktif kalacaktır. Privateer Paketi, Brute (Sentetik Lapis lazuli: 15000 Darbe puanı & Kesik Granat: 10% Zıpkın hasarı), Pirate King (ParçalanmışLapis lazuli: 5,000 Darbe puanı) ve Abaddon (Parçalanmış Lapis lazuli: 5,000 Hit Points & Ham yakut: 5% Top hasarı)! Ayrıca Privateer paketi x2 Lord'un Ganimet kesesi, x2 Kral'ın Ganimet kesesi ve x2 İmparator'un Ganimet kesesi içerecektir.

Diğer gemi tasarımları inş çıkar mesela ben NERUS gemisi olsa kesin alırım tabi seafight benim için çıkaracağını sanmam ama bi umut inş çıkar.Beklemekten başka çarem yok sandık gemiside dahil:=)

2. özkantr

özkantr User

bunların sureklı kalmasını ıstıyorum. o an ımkanı olmayan ya da o sırada oyuna gırmeyenler alamayacaktır bu ıyı olmaz

3. en soldaki gemiye bayılıyorum ve benzerlerine inşallah gelir.

4. bence bu eski tasarımlar harika oldu inşallah diger tasarımlarda çıkartırlarsa satın almaya çok iyi olaçak

5. sedoof*

sedoof* User

Yeter ya hersey Para para biktm artik sunu bi parasiz yapin yeter artik

ANADOLUKARTALI bunu beğendi.
  6. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

fikir havuzuna yaziniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.