gemi tasarımları hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ardaburak76-efe- tarafından 23 Eylül 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ne kadar dikkate alınır bilmiyorum ama aklıma şöyle bir fikir geldi. Oyuncuların kendi tasarımlarını açık artırma ile (inci,taç,yulong,orikalkum gibi) satabildiği bir sistem gelse çok güzel olur. Hem kendimizde eksik olan tasarımları daha kolay elde edebilir, hem de kullanmadığımız tasarımlarımızı da elden çıkarabiliriz. Eğer böyle bir sistem gelirse oyuna geri dönüşlerin artacağını düşünüyorum

2. Sekiro™

Sekiro™ User

parayla satmak varken neden oyuna entegre etsinler ki

3. parayla satsalar gene iyi oyunda 1200 küsür tasarım var benim gemim 7 yıllık 7 yıl boyunca çıkan tüm yağmacıları açtım alabildiğim tüm tasarımları aldım ona rağmen toplamda 600 tasarım yok

artık yağmacıda bile sigara döner gibi aynı tasarımları dönüp duruyorlar bide boş tasarımlara 100-150 m inci istiyorlar :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.