Gemi Sınıfları :)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●тяαηѕρσятєя● tarafından 27 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Karaborsada 10.Sınıf 10 altın olmuş ? :D Eskiden 10. Sınıf olmak İçin Milyarlar Harcardık şimdi ne değişdiki :) 1.sınıfdan 10.sınıfa Atlamak mantıksız değilmi, valla ben bu işden hiç bişey anlamadım :S

2. özkantr

özkantr User

Sen gene milyarlar harca:D
    Tutan yok yani. Elit toplar da altınla satılıyor

3. Ama yinede 27 sınıflık EP yapman lazım tasarımdaki hasar ve dp artısı için :)

4. ÇERKES1

ÇERKES1 User

bundan 15/20 sene içinde oyun kalırsa eğer şuan parayla satılan her şey o günlerde altın ile satılacak söylemedi demeyin :)

5. BüRKüT*

BüRKüT* User

dostum hayat bile böyle 20 yıl önce milyarlar harcadığın arabaya para veriyolarmı şimdi:D

6. ÇERKES1

ÇERKES1 User

oyunu gerçek hayatla kıyaslamasanız arabayı 20 yıl sonra daha düşük fiyata alırsınız

7. BüRKüT*

BüRKüT* User

Üstad bu oyun zevk işidir.zevk almak birazda ego tatmin etmek için oynarsın.isteğin şeyin büyüklüğüne göre karşı tarafa bişiler ödersin zevkini alırsın o orda biter.bu olay böyledir.senin dediğin şey orda bitti.şimdi vudular var mesela parayla alıyosun oynuyosun sana bikaç senelik bir oyun zevki sağlıyor sonra bitiyor.akıllı telefonlar gibi düşün.senin nekadar harcadığının bi önemi yok.sen onu ozaman için alırsın ve vadesi dolunca biter.benim babam bi telefon almıştı zamanında 650 TL ye.vga kamerası ve kızılötesi vardı.ozamanın en iyi telefonu.ozaman için ona 650 TL para yatırmıştı şimdi çocuklara oyuncak olarak veriyoruz.buda o hesap senin zamanında o elit gemiler çok önemliyidi vay be derdik şimdi millete oyuncak oldu olay heryerde buşekildedir.

Macki bunu beğendi.