Gemi Satışı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Bloody-Queen tarafından 19 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bildiğim kadarıyla gemi satışı yasak bu nizamettin_güvenc denen arkadaş oyundaki ismi skandal 2 gündür attığı resimlerden şunu anlıyoruz ki oynadığı geminin dili frransızca açtığı konular adam fransızcayı zerre bilmiyor foruma soruyor birazda kinayeli şekilde
    benim aklıma gelen soru da şu bir insan hiç bilmediği bir dilin serverinde neden hesap açar? hadi açtı diyelim gemisinin bp si baya yüksek uzun süredir oynuyor anlaşılan o kadar uzun süre neden, nasıl oynar?
    umarım giş kuralları çerçevesinde bir işlem yaparsınız 370/41798352

hadi görelim bakalım yetkililer kurallara ne kadar sadık

2. WayOut

WayOut User

Merhaba , resmen sacmalamissin. Benim de rusya serverinda hesabim vardi artik oynamiyorum onu ama yillarca oynadim(rusca bilmiyorum) , GIS kurallarina atifta bulunmussun bir de okudun mu acaba hic? Hangi ulke vatandasi hangi serverda hesap acabilir diye birsey yok , boyle bir sey olamaz da.

Yani cekemediginiz veya gucunuzun yetmedigi oyunculara bu sekilde seyler yazmaniz disaridan sadece komik duruyor.
    Neyse iyi oyunlar.

3. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Konu ile alakalı forumdan birşey yapamam. Konunun yeri burası değil. Lütfen destek ekibiniz ile iletişime geçiniz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.