Gemi rütbesinde hesap degişikligi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve yolcu11 tarafından 26 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yolcu11

yolcu11 User

Yeni levellerin çıkmasıyla rütbeler degişti şifa yaparak tp kasılıyor elitpuanda kasılamıyor artık . Çok güçlü gemiler düşük rütbeyle gezerken botcu ve sadece şifa yaparak rütbe kasan gemilerin haksız rütbelerde oldugu bir gercek. Eski rütbe hesabında yok edilen darbe puanıda önemli etkendi şimdi yine öyle olsun şuanki hesaba eklensin . PVP/200.000 şeklinde olsa daha mantıklı olur çünkü savaşan bir gemi oyuncuya fazla hasar vermiştir buda rütbede güçlü savaşcı gemide yüksek rütbe demektir. Lütfen buna destek olun ve bu degişiklik yapılsın 200bin bp li gemiler gümüş rütbe de dolaşırken full bp li gemilerin yagmacı ve baron rütbelerde olması adaletsizliktir.
    Eski rütbe puanı hesaplaması:
    Yok ettiğin Darbe Puanı / 200.000 =
    Elit Puanın / 5.000 =
    Tecrübe puanın / 1.500 =
    Levelin x 100 =
    Günde oynadığın toplam saat x 5 =
    = Toplam puan

2. Rütbeler çok cıvıık katılıyorum

3. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Öneri için teşekkürler, inceleyip değerlendireceğiz.

İyi Oyunlar

4. Aynen kardeşim katılıyorum çok yerinde bir fikir olmuş tebrik ederim

5. TheRemix*

TheRemix* User

Rütbe olayı gerçekten değiştirilmeli bu rütbe olayından sonra haksız proğramla v.s elit puan kasan kişi sayısı daha fazla arttı eskiden oynayan oyuncu hakkederdi.

6. Melih

Melih User

Rütbe olayında level kaldırılmalı savaş puanı tecrübe puanı kac yıllık gemi olduğu bunlar baz alınmalı amiral puanı da işe katilabilir

7. raizo

raizo User

3.5m tp rütbe puanını tahmini kac etkiler

8. yolcu11

yolcu11 User

Yetkililer bu konuyu dikkate alsın ve degişiklik için üsttekilere bildirsinler adamlar botla kasıyor şifalarayarak kasıyor 200 bin bp li adam gümüş rütbeli bizim bp full saglam gemilerin rütbesi cubuk bu nasıl düzen rütbe dedigin tecrübeli saglam kişilerde olur :D

9. merhaba 1 milyon elit gülle sıktım fakat rütbe puanımda bir değişme olmadı sıradaki rütbeye ulaşmak için gerekli olan puan 600 bin falan ben 1 milyon sıktım birşey olmadı?

10. BIRAKTI

BIRAKTI User

batan oyuncuya en çok hasarı veren oyuncu alsın puanı beleşcilerden sıkıldık yanımızda gezip son atışı yapan beleşciler var onlardanda kurtuluruz böylece

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.