Gemi Rütbeleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve vatansağolsun[E23] tarafından 24 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Rütbe sistemleri eskiye dönsünmü?

1. Evet Eskiye Dönsün

20,0%
  2. Hayır Böyle kalsın

80,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemi rütbe sistemi eskiye dönsün rütbe atlamak gerçekten çok zor korsan prensi olan rütbem denizciye düştü bu sistemde her geminin rütbesi eski 1.sınıf rütbeleri gibi amaç ne burda anlamıyorum rütbe sistemleri eskiye dönsün..

2. Berat21ULU

Berat21ULU User

tabiki de dönmesin rütbe dediğin zorlu olacak arkadaş

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Gemi rütbeleri uzun bir süre boyunca hatalıydı, düşük gemiler dahi olmamaları gereken rütbelerde geziyorlardı. Rütbelerin ilk çıktığındaki hali şuanki halidir, gerçek bir sıralama oyuncusu ile yeni başlamış ya da gemisini bu yönde kasmamış oyuncunun bir farkı olmalı. Eskiye dönsün dediğiniz hali hatalı halidir, dolayısıyla geri dönüş mümkün değildir.

İyi oyunlar.

4. Hatalı hali dediğin 8 sene önce başladım bu oyuna 6 sene boyunca öyle düzenle oynadık o hatalımıydı? şimdi ilk 100 de gemisi olan yağmacı korsar olarak geziyor korsan prensi 3 4 gemide altın rütbe kuru kafa gibi 1 gemide oluyor ?

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Birçok hata oldu rütbe sisteminde, 6 yıl olmasa da evet yılı aşkın bir süre büyük rütbelerle oynadık, hatta o da yetmedi daha da büyüğüyle oynadık. Denizlerin hükümdarı rütbesi, namıdiğer kurukafa rütbe, serverde onlarca kişide olmaya başladı ve kısa bir süre de bu hata ile devam etti rütbeler.

Ayrıca bir serverde hangi rütbeden kaç tane olacağı,
    o serverde rütbe hesabına katılan kaç oyuncu olduğu ile alakalı.

İyi oyunlar.

6. Rütbeler mega olarak değil normal server olarak hesaplanıyor diye biliyorum bir ara yine böyle oldu uzun bi süre hatalı oldu ufak rütbe sonra düzeldi derken yüksek oldu oda bi hataydı sonra düzeldi ve bu hal de bence dogru değil ben yine hata olarak görüyorum

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Zaten rütbeler hiçbir zaman mega olarak hesaplanmadı, TR 1-2-3 sıralama ve rütbeleri farklıdır.

Şuanki durumda da bir hata yok kısacası :)

Konu kapatılmıştır, iyi oyunlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.