Gemi Puanı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BüRKüT* tarafından 11 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BüRKüT*

BüRKüT* User

Biliyorsunuz güç dengesi sadece lwl e endeksli ilerliyor.misal bazı etkinliklerde 1-5 lwl arası o haritanın etkinlik gemisiyle 6-15 haritasında 16-20 lwl de arasıda üst taraftaki gemilerle kesılıyor.yada ışık falan için lwl sınırı var,özel avantaj paketleri içinde öyle.Lakin atlanılan bir konu var.lwl geminin gücünü temsil etmiyor.önceden lwl atlatıp gitmiş kişiler yukarı haritalarda zor durumda.bütün herşey lwl sınırında dolayı.
    Benim fikrim şudur.gemiye puanlama getirilsinsin.
    temsili olarak rakam atıyorum bu sallamasyonudur.
    misal gemide o an aktif olan
    vudu topunun tanesi 500 puan olsun.
    amiral (30 kilo) 400.
    27.5 llik ve normal amiral 350
    25 lik 200.
    açık slot tanesi 300 puan.
    o an kullanılan etkin kale yeteneği seviyesi başına
    büyük seviye(başlangıcı 25k inci olan)200p
    orta(başlangıcı 15k inci olan)100p
    küçük(başlangıcı 7.5k inci olan)50 p
    Kristal yeteneği başına 20 puan.
    taş lwl li başına 50 puan.
    lwl başına 50 puan

bu sayede geminin güç puanı çıkacak.daha sonra yapılanma bunun üzerine olacak.
    a puanı ile b puanı arasındakiler şu gemiye.
    c '' '' d '' '' '' '' .
    e '' '' f '' '' '' '' .
    s puanı altındakiler ışık haritasına üstü behomont a girerbilir.
    ayrıca özel indirim paketlerinizde bu puan skalasına göre yapılabilir.
    ekstra pvp olarakda bi moral getirirsin.saldırganın gemi puanın yüzde 50 sinde az olan oyuncuya yüzde 50 moralle saldırır ve daha düşük damage vurur.bu yüzde 30 a kadar orantılı devam eder yüzde 30 dan sonrasına yüzde 100 moral ve full damege ile vurabilir.

***I.N.F.E.R.N.O*** bunu beğendi.
  2. GevezeEmin

GevezeEmin User

senin amacın oyuna bir denge getirmekte. oyunda hırs yapmış bir çok kişi var bu yüzden aylık oyuna para akıtıyorlar ve oyundaki üstünlük hakkı bence onlarda. ben senelerdir oynuyorum oyuna verdiğim para 100lirayı geçmemiştir. gerek görmüyorum hele son senelerde seafightın taktiklerini hiç beğenmesekte örneğin ben hiç viplik almadım ama oynadığım gemilerde viplik her zaman vardı halada var. ekstra pvp yerine darkorbitte denenmiş bir sistem olan takım şekilde düellolar olsa oyuna aşırı zevk gelir. benim fikrim bu