gemi özellikleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☾☆νινα_ɛӄяєώ tarafından 22 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın yetkili arkadaşlar
    https://board-tr.seafight.com/threads/gemi-oezellikleri.42518/#post-273549
    bu başlıkta konu açtım arkadaşın biri bildiğim bilgileri verdi ama benim dediğim tam anlaşılmadı galiba biraz daha açıkcı yazayım belki anlaşılır

öncelikle zapata için yazıyorum 1. si ödeme kısmında yazan hasara dikkatlice bakın biz bu tasarımlar için o kadar para verdik ama özellikleri değişiyor para vermeyen oyuncu ile aynı kapasitede oluyoruz
    2. dp si 83 bindi 65 bine düşürüldü yine para vermiyenle aynı kefeye konuldum
    3. sü ve en önemlisi ben bu gemiye 62 tl yi hız özelliğinden verdim şimdi herkezde aynı hız özelliği oluyor burdada k.bakmayın ama keriz yerine konuldum ve diğer alanlar adınada dersem konulduk

bokor tasarımı adına konuşacak olursakta ben o tasarımın hasarı için aldım ondada %14 yazıyo ALLAH tan bu tasarımda para yatırmayanlardan bir ayrıcalığım var oda %1 tabi hiçbişeyi değiştirmez ama kendimi bununla avutacam

inş burdaki haksızlığıda anlamış olursunuz k.gelsin
    saygılarımla

2. kardeş 1.dedigin çok doğru 2. dediginde ise o %14 sınıflara göre değişiyor mesela 5-14 elit seviye arasına %1 hasar + olarak veriliyor 14-27 arasına ise %3 veriliyordu galiba yani önceden hasarı neyse gene o oluyor

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Hasarı gene aynı. Şuan sadece sabit en düşük olan hasarı gösteriyor elit seviyenize görede değiişiyor aşağıdaki tabloya göre. Elit seviye 25 yada yukarı iseniz +3 alıyorsunuz buda 14+3= %17 eder

Elit seviyesi 4 ve aşağısı: bonus yok

Elit seviyesi 5-14: +5.000 Can, +5.000 Vudu Puanı, +%1 Top hasarı

Elit seviyesi 15-24: +10.000 Can, +10.000 Vudu Puanı, +%2 Top hasarı

Elit seviyesi 25 ve yukarısı: +15.000 Can, +15.000 Vudu Puanı, +%3 Top hasarı

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.