Gemi özelliği

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Orhan tarafından 21 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Orhan

Orhan User

S.a Bende deadalus tasarımı var bildiğiniz üzere kendi özelliği 22. elit seviyeden sonra bonus hasar vermeye başlıyor bende 27. sınıf elit gemi de var deadalus da ki taşları 27. sınıf gemime taşıyıp onunla oynasam aynı özellikler olur mu ?

2. SOEC

SOEC User

Merhaba,

dediğinizi anlayamadım ama sanırım Deadelus tasarımında ki taşlarınızı 27. Sınıfa taşıdığınızda hasar değişimi olur mu gibi bir soru soruyorsunuz, eğer böyleyse sorunuz tasarımları 27. Sınıfa taşırsanız bir sıkıntı çıkmaz.

3. Orhan

Orhan User

Deadalus tasarımının kendine öz bi bonus hasar özellği var ya hani o özellik den bahsediyorum acaba 27. sınıf a geçersem mi daha iyi deadalus mu daha iyi olur demek istiyorum eğer o bonus hasar ı taşıma gibi bi yöntemimiz yok ise bırakmıyacam deadalus u

4. SOEC

SOEC User

Merhaba,

şimdi anladım. Bonus hasar konusunda yanlış bilgilendirme yapmayayım ama sanırım Deadelus tasarımının içinde ki taş bonus hasarı sağlıyor. Yani o taşı da 27. Sınıfa aktarırsanız Deadelus tasarımında ki bonus özelliğini 27. Sınıfa aktarmış oluyorsunuz. Yine de emin değilim, Bonus özelliği ve Deadelus tasarımında ki taşları söyler misiniz?

5. Orhan

Orhan User

Gemimde k taşlar = +10% elit uanı bonusu - +11% top hasarı - +65.000 DP - +5%isabet olasılığı - +11%hasar önleme

Bu da Deadalus tasarım özelliği =

Temel DP: 80.000
    Özelliği:
    • Elit seviyesi 0-22: Bonus Hasar: %11, Bonus Can: 60.000
    • Elit seviyesi 23-24: Bonus Hasar: %12, Bonus Can: 66.000
    • Elit seviyesi 25-26: Bonus Hasar: %13, Bonus Can: 72.000
    • Elit seviyesi 27: Bonus Hasar: %14, Bonus Can: 78.000

6. SOEC

SOEC User

7. Orhan

Orhan User

Teşekkür ederim bi denemekte fayda var

8. Orhan

Orhan User

Taşları taşıdım dp vp hepsi aynı şekilde çalışıyor teşekkürler

9. SOEC

SOEC User

Merhaba,

önemli değil. İyi oyunlar.

10. o eskide kaldı artık elit seviyenize göre artış yaşanmıyor. taşınızın seviyesi kaç ve özelliği ne ise o kadar etki ediyor

11. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

arkadaşlarımız tarafından cevaplar verilmiştir tüm yardımlar için teşekkür ederiz konu kilitlenmiştir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.