gemi ön ayar

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by 乂öℓüм¢üℓ_кσяѕαη乂, Sep 3, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. HP adminim o slotun maliyeti 100 bin altın benden neden 100 bin inci kesti onu anlayamadım vede orda 100bin mojo yazıyor arkadaşlar almış 100 bin altına benden neden 100bin inci kesiliyor o yüzden konu açtım

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Gemi ön ayarinda mojonun ne işi var orayı anlamadım? :) Eğer inci yerine altin yaziyor ama hesabınızdan inci çekiyorsa ya görsel hata vardir ya da sizin hesabinizda hata vardır onu da support a yazmanız gerekli.

3. bi sn modum resim atıyorum

4. http://www.yukleresim.com/image/JqF
    ●ђр● modum ben ilk aldığımda 100 bin inci gitti şimdi 250 bin mojo yazıyor ben aldığımda 100 bin mojo yazıyordu arkadaşlar biz aldık altın gitti diyince bende aldım 100 bin incim gitti inşallah düzeltilir bu sorun resimde kanıt :)

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Görsel hata oluşmuş belli ki. Gerçi sizin bilmeniz lazım oradan mojo alınmayacağını ne işi var mojonun orada değil mi :)

Ama tabiki yine de bu resmin aynısını support taki yetkiliye atarsanız incinizi geri verecektir diye tahmin ediyorum yani, tabi eğer ön ayarınızı silmesi mümkün ise.

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Forumu takip edin derken support da benim gibi sorununuzu anlamamış baska bir sey anlamis olabilir, siz şimdi bu resim ile tekrar yazın onlara :)

7. tamam dır modum yazıyorum hemen inşallah geri verirler ya etkinlikte kasamıyoz ya harita vurarak kasıyoz sizde oyuncu olduğunuz için bilirsiniz incinin değerini :) teşekkürler cevap için

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Onemli degil konu kapatilmistir.

Thread Status:
Not open for further replies.