GEMİ ÖN AYAR ACİL YETKİLİLER BAKSIN

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 乂öℓüм¢üℓ_кσяѕαη乂 tarafından 3 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a öncelikle :) sayın yetkililer adminler modlar gemi özelliştirme ön ayar bölümünde yeni bi slot aldım normalde 100 bin altın gitmesi lazım 100 bin incim gitti lütfen düzeltin bu sorunu bide 100000 mojo yazıyordu orda ben dikkat etmedim 3 gün önce kadar arkadaşım aldıydı 100 bin altını gitmiş bende ihtiyaç duyduğum için açmak istedim yeni ön ayarda slot ama beni 100 bin incim gitti lütfen bu sorunun düzeltilmesini talep ediyorum
    2016-09-03 15:03:58 -100000xİnci kaldırıldı. Sebebi: Bir ön ayar satın al.
    support a yazdım lütfen forumu takip edin diyor ama benim bu yaşadığım sorunla alakalı bi konu bulamadım forumda gereğinin yapılmasını rica ederim biz o 100 bin inciyi kasmak için saatlerimizi veriyoruz etkinlikte oynayamıyoz ladon bulunmuyor haritalarda haliyle görevlerdede bozukluk var görevler yenilenmediği için ordaki antik nişanıda alamıyoruz lütfen düzeltin bu sorunu iyi görevler.

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Öncelikle 100bin inci satın alma maliyetiniz bir hata falan degil siz support a geri iadesi mümkün müdür onu sormalisiniz.

Ladon konusunda ise haritalarda yok değil var ama herkes aradigi icin anında bitiyor hiç durmadan haritalari gezmeniz lazım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.