gemi mücevherleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 2●Ραкєт●βσиzαîî[ŚőЌ] tarafından 22 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. arkadaşlar kararsız kaldım 15 seviye yüzde 11 kaçınmayımı gemide kullanıyım yada 16 seviye 80 bin darbe taşınımı kullanıyım

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Kacinmayi kullanin tabiki bir savas gemisinin savunma taslari hasar onleme ve kacinmadir.

3. kaçınma sadece düşmanın isabetliğini düşürmüyormu örneğin düşmanın isabetligi %130 ise %120 düşürüyor ,%100 altına düşürmediği sürece bence işe yaramıyor. ben hasar önleme kullanıyorum. ama kacınma ile can taş arasında karasız kaldım

4. ●ђр●

●ђр● Guest

6 vudu serabindan
    sizin tasiniz 15. seviye 11 de oradan
    bi 11-12 de petten desek
    15 de egitimci
    5 sis duvarini saymazsak bile 45 civarı kaçınmaniz vardır herhalde zaten. Asil kullanmazsaniz diğer kacinmalar etkisiz kalır.

5. petin hasar azaltma ve isabetlik taşı var kaçınma sadce 15 seviye gemi taşında var 6 vudu dan var bide eğitimci var

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Artık kendiniz karar verin o zaman, dp da mantikli durdu ama nasıl savaştığınız da onemli mesela kartal gözü isabeti 15 düşürür gibi.

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Yani bu konular herkesin kendi gemisine ve stiline gore ayarlama yapabilmesiyle alakali ama etrafiniza bakarsaniz neredeyse tum gemilerin hasar onleme ve kacinma kullandığıni görürsunuz.

Hem sürekli dp niz full olmuyor ki, hatta savaslarda dp mizi fulleyemiyoruz bile bunu da hesaba katın.

8. ben 5 level olduğum için:D tamiri fulleyebiliyorum isabetliğim %131 hasar azaltmam %37,5 yemsiz hali, darbe taşı bana mantıklı geldi