Gemi ismi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 20 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. evet uzun bir üredir bur sorunla karşı karşıyayım bu gün olmayan bir oyuncunun ismini yazdığım için 7 gün ban yedim.bende bu soruna bir cözüm aramaya karar verdim (daha önce isim tam yazmadım diye ban almamıştım)şimdi oyundayken bir çok oyuncunun ismi değişik yazı fontlarında ançak flash playerım güncel olduğu halde bir cok oyuncu ismini Kare kutular halinde görüyorum. ançak batırır yada batırırsam seyir defterinde gözüküyor neden?
    2. sorum oyun madem türkçe diğer diller yasak neden yabancı ve değişik şekillerde klavyemizde mevcut olmayan isimler alınabiliyor? kimisi alttan yazılmalı kimisi üstten gecen gün dark bladeninin ismini seyir defterinden yapıştırıp yazdım 2 saat ban aldım. dark öçüleri aynı blade ölçüsü aşağıya doğru yatay gibi bu tür sorunlarla cok karşılaşıyorum neden? başka bir gemi ismi Boksor olarak algıladım ama çinçe gibi mesela benmi sadece böyle görüyorum?

2. Oyuncu ismi yazmakla ban alinmaz diye biliyorum çünkü chatte oyuncularin isimlerini yazarak mesajlasiyoruz. Yani sekilli haliyla hitap ediyoruz, istersem bi supporta yaz

3. sorun o değil neden oyuncuları deniz haritasında kare kutu olarak görüyorum coğu isimler böyle

4. Google chrome kullanmayi dene onda sorun cikmiyoe. Eger chromede sorun varsa bilemem

5. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

1. genel sorular kismindaki hatali sistem banlari konusu altina yaziniz.
    2.chat kurallarini yetkililer kararlastirmaktadir bu konuda size herhangi bir sey soylemem dogru olmaz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.