Gemi İsimleri Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve MertCanBey tarafından 18 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MertCanBey

MertCanBey User

Merhaba arkadaşlar ;

Uzun zaman sonra tekrar bi oyuna girdim bir çok şey değişmiş eksi zamandan kalan bi yarım görevim var.

Görevler sekmesine tıkladığımda Caliconun adamlarını batır görevi var ama calico gemisinin yeni adı ne bunu bulamadım 3 5 te gemi kestim ama göreve işlemedi ?

2. Öyle bir gemi kalmadı artık. :)
    Görevi iptal etme butonu aktifse iptal edin, iptal edemiyorsanız Support'a yazın.
    Yeni bir görev almak için ise bulunduğunuz seviyeye yakın olan güvenli limana gidip (SH=Güvenli Liman) görev vericileri kontrol edin.

3. Selam,

Son gelen büyük güncellemeden sonra sistem gemileri değişmiştir ve Caliconun adamlarını batır görevi eski bir görevdir. Öncelikle görevinizi iptal edin ve seviyenize uyan güvenli limanlara giderek orada görev vericilerden yeni görevlerinizi alın.
    Oyunda bulunan yeni sistem gemileri için BURAYI , yeni dünya haritası için BURAYI inceleyiniz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.