Destek gemi içeriklerinde ki taş açıklamaları hatalı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ömer6161 tarafından 25 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ömer6161

ömer6161 User

merhaba;

geçtiğimiz ay See Tiger isimli gemiyi satın aldım. %3 npc hasar önleyici taş verdi.
    dün ise Uss Contitution isimli gemiyi aldım. %3 Npc ye daha fazla hasar vereceği yazıyor. fakat See tiger ile aynı taşı verdi. ABD batı server'ınde oynuyorum bu konuda support ile görüşüyorum ama onlar açıklamarın aynı olduğunu belirtiyor. Tr serverinden de açıklamalara baktım ikisinin açıklaması tr serverda da farklı. abd server'i ikisinin açıklamasının aynı olduğu konusunda diretiyor. bu konuda bana nasıl yardımcı olabilir siniz?

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Oyunda %3 daha az npc hasarı diye bir taş yokki. Sunstone %3 npclere daha fazla hasar taşı mevcut sadece. Türkçe açıklamaları kontrol edeceğim.

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Şimdi her iki tasarımın açıklamasını kontrol ettim Türkçe olarak. Herhangi bir hata yok +%3 NPC lere verilen hasar yazıyor her ikisindede.

*Merciless* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.