Gemi hızlandırma

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Cipetpet-2 tarafından 24 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

Arkadaşlar pırıltı kastıgım icin hız ve sıkılmamak benim icin cok önemli full gemilere bakıyorum gemi demeye bin şahit lazım bildiğin ucak kaba eti bi tarafa burnu bi tarafa oynuyo deyim yerindeyse :D :D

Simdi hız ile ilgili bi kaç sorum olucak.

Salma omurgada geminiz normalken ve hasarlıyken işe yarar yazıyo ne demek bu normal kelimesini can fulken diye anlasak hasarlıyı nasıl anlıcaz yelkenler düşünce gidiyomu hız.

EDİT: Elit dümenciyi zaten aldıgım icin pazarda görünmüyomus :D peki otomatik göreve başladımı yoksa bizim biyerden aktif etmemizmi gerekiyor acaba

Oyun icinde toplam hız puanımızı görebiliyormuyuz nerden görüyoruz.

rüzgarın arkadası sarma omurga bodoslama ve dümenci haricinde hız veren bisey varmı bide taş vardı sanırım tasarıma işlenen ona ulasmam imkansız suan hız veren petler felan var mı ?

veya 14 günlük şu kadar hız vs gibi avantajlar sağlayan itemler ?

Son düzenlenen: 24 Temmuz 2015
  2. Salma omurga gemine kalıcı olarak sürekli hız sağlar, kayık yerleri sadece yelkenler inikken sağlar.
    Hız puanınızı üstteki top koyma yerine tıkladığınızda "Gemi özelleştirme"ye gelmeden sağ tarafta görebilirsiniz.
    Evet +49 hız veren taş var, şu anlık pet yok diye biliyorum.
    Kristal nimeti +%10'luk bir hız artışı sağlamakta.

3. yanlış bilgi veriyorsunuz

4. Hpotter gemine mesaj attim anasayfadan bakarmisin acil

5. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

6. yap tabiki ya şuan oyunda hız çok önemli bir konumda

7. Doğrusunu yazın da görelim o halde.

8. yazılı zaten ;)

9. Çok bilgilisiniz, imrendim.

10. sadece "yanlış bilgi veriyorsunuz." dedim ne demeliydim söyler misiniz? tartışma çıkarmaya felan çalışıyorsunuz galiba.

mütevazi olamayacağım evet çok bilgiliyim.

11. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

Lütfen başlığımda birbirinizi yemeyiniz :D tatlıya bağlayınız :D tesekkür ederim cevaplar icin :D