gemi hızı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve efsane1401-lagos tarafından 3 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sa benim bikaç sorum olucak
    1-geminin hızı 584 ama diğer gemiler 1000 civarı bu aradaki fark sadece kalelerden ve yetenklerdenmi kaynaklanmakta yoksa eskiden pırıltılarda hız puanı vardı kalkmış benim eksikti onlardanmı kaynaklanıyor
    2-birde gemide sanırım yeni güverteler çıkmış 10 elit +abonoz + fildişi 12 güverte mi var yada benim bilmediğim gemilerin altında 3 sembol var max 13 güüvertemi bu exttra 3. güverte hangisi oluyor

2. Tragula

Tragula User

1.Soruna gelirsek geminin hızını Kalelerden dümen bodoslaması salma omurgayla artırabilirsin.Ayriyeten yeteneklerde legba yolunda 5/5 yapabilirsin.+49 hız veren tasarımlar.(Zapata,Telamachus) bunlardan birine sahipsen ve kristal nimetine sahipsen hız taşı kullanmadan hızın max 932 olur.
    2.Sorun ise bir gemide 13 güverte + 2 nimet olur (2 nimetide güverteden sayabiliriz).
    Güverteler Ödeme kısmında satılan abanoz ve fildişi diğeri ise oyundan elde edilebilen mojo güvertesidir.Diğer en soldaki Kraliyet nimeti en sağdaki taç ise kristal nimetidir.

3. gereken cevap verildiğinden konuyu kilitliyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.