GEMİ HIZI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve گαήČαќŤαя tarafından 28 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. slm ne olduda gemilerin hız ları düştü npc bile yetişemiyoz bir acıklama yaparmısınız sayın adminler

2. yeni gemi tasarımını alalım diye böyle yapıyolar

3. illaki tasarım almak içinmi bunları yapıyorsun gercekten bunlar gereksiz şeyler alan var alamayan var lütfen eski hızına getirin

4. nasıl düzeldi ya. bende 575 gösteriyo hızı nimet yok birzdan alıcam ama su halde bile inanılmaz yavaş ?

5. Killer haklı olabilir

6. gemiyi batırtın düzeliyo

7. ßear

ßear User

oyunu bırakıyorum arkadaşlar benım tavsiyem sizde bırakın :) herşey paraya döndü oyunda

AdanaLı-TD bunu beğendi.
  8. Ejderha53

Ejderha53 User

ben anlamıyorum gemiye basınca oyun ekranının yarışını kaplayan bir pencere açılıyor ne gerek var?,

darbe puanı ve vudu puanın göstermesine gerek yok oyun ekranında var zaten

9. ee sonuç olarak ne yapıcaz şimdi böyle yavaşmı gidecek gemiler, ??

10. sa gemiyi batırın düzeliiyo

11. cık gir geri bozuluyor her girişte gemiyi batırtıp gerimi yapacaz

12. oyunda batınca düzeliyor. iyi oyunlar.

XanTier bunu beğendi.
  13. bu hız olayı boyle mı gıdecek ?

14. su oyunda bı tek krıstal nımetın durusunu alta donen mavı cemberı sevıodum onuda aldılarya helal olsun...

.Dumlupınar bunu beğendi.
  15. delizaza

delizaza User

oyundan çıkıp geri girince yine yavaşladı bu nedir yaaa

16. pgsus

pgsus User

Evet aynen öyle oldu. Tasarım gözüksün diye oyuna gir çık yapınca diğer tasarımlar ile aynı hıza düştü. Hem gemi panelindede hızı diğerleri ile aynı gözüküyor. Bir yetkili cevaplayabilirmi acaba?

17. T.N.T.

T.N.T. User

ne olduysa resetten sonra oldu. bu hız olayını düzeltin lütfen...

18. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Sorun yelkenlerden kaynaklı battıktan sonra sorun düzeliyor ancak oyunu kapatırsanız yeniden sorun başlıyor. Şuan programcılar durum üzerinde çalışmalarını başlatmışlardır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.