Gemi hızı ve hugin nin ödül vermemesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Cipetpet-2 tarafından 1 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

Arkadaşlar oyunda bi gemi var bazen aynı haritada kasıyoruz.Adam oyunun başında verilen 2 yelkenli 4000 dp si olan ufak gemiyle kasıyo ve ne zaman sıkmaya kalksam bu gemi acemi korumasında yazıyo.Benim normal elit gemim var.Dümen bodoslaması 4/3 ama ben bu adamla aynı hızdayım hatta azıcık benden hızlı bile olabilir.Yarıştık ve bu tespitim tahmini tespit değil.

Acaba neden böyle ? bu adamın eminim dümen bodoslaması felanda yoktur ve elit geminin hızı 25 o geminin hızı 14 görünüyo tüccarda neden benden hızlı bu gemi

Ve haritada gezerken 60 bin canı kalan bi hugin kestim hiç bişey vermedi ödülsüzmü bu gemiler yaw

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

5 level altı gemiler 1 defa battıktan sonra 1 saatlik acemi koruması alır. çok fazla pırıltı topladığından sizden hızlı olabilir. yeteneklerini o şekilde ayarlamış olabilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.