gemi hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kurtulusmk tarafından 27 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kurtulusmk

kurtulusmk User

arkadaşlar merhaba,

normalde 7. seviyeye kadar bütün elit gemilerim vardı ve ve ortalama yarısı elit toptu fakat nedense toplar tamamen gitti 0 kaldı ve gemim normal elit gemiye döndü, tamamen sıfırlandı anlıyacagınız, supporta yazdım kaç gündür çözemediler, daha önce böyle birşeyle karışlaşan oldumu ve çözüm üretilebildimi ? yoksa supporta boşunamı yazıyorum defalarca?

2. top yada gemimle ilgili bir sorunum olmadı ama dün gemimden inci eksildi!! 10bin inci civarı.Adım gibi eminim azaldığına redtooth un kar-zararını hesaplarken oldu hemde.Ben kendimden eminim hata yaptığımı asla! kabul etmiyorum ki inci konusunda benim kadar tutucu benim kadar cimri kimse yoktur bu oyunda.Supporta da yazdım bişey olmadıgını soyledıler.Bosuna yazmıssın cozemezler.Bu dunya boyle ıste kımılerı illegal yollarla gemisine inci ceksin bizde paramızla! rezil olalım.

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

bu durumla ilgili çözüm yolları aranmaktadır sabırlı olmalısınız