Gemi Gücünün Level ile Hesaplanması saçmalığı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Brutal28 tarafından 28 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Brutal28

Brutal28 User

Işık Tılsımında oyuk 10 k sıkan gemilerin olmasının saçma olduğunu hepimiz biliyor bence bu olay lvl göre değilde mesela 1 yenetek 50 Puan - Kale 50 puan - Top yerleri 10 puan vb şekilde hesaplanıp o toplam puana göre ışık vs girelse çok daha iyi olur hem düşük levelde kalmanın bi avantajı olmaz hemde ışıkta vs güçsüz gemiler 120 k yiyip batmaz adam gözümün önünde batırıyor güçsüz gemiyi ben üzülüyorum batırcak olsam dalcamda benide batırır . bu puan sistei ile ışığa behemoth a girilirse çok daha adil bir oyun olur . Tabi bu sistemin söyle bi açığı olur adam yetenek falan kasmaz full inci kasar tam behemoth a geçmeden öne mesela ama o adamda en azından 120 k yerine 60 70 k vurur güçsüz gemileri oyundan soğutmaz.

2. Ya altta kalanlar tamamen egodan dolayı çünkü yukarı çıksa hepsi aynı güçte bu sefer ezilcek tılsımlara giremicek o 60 70k vuran gemilerin yuları çıksa bir numarası kalmıcak

Ben ışıkken mesela rakip ana gemiyi kesiyor ben tekim 450bin darbe vardı 250binde vudu adam tek bana sıkıyor o beni batırana kadar zaten ana gemi çeyreği kalıyordu yani demek istediğim ışığa dışarda etk pırıltı harita kasarak güçlenin girin zaten darbe yüksek olunca sıkmıyolar ana gemide veya 2kere batırıyor sonra sıkmıyor botlar örnek

Ufak geminin ışığa girmesi zarar he senin dediğine katılıyorum baya oyuncu önünü kapatıyor bu durum adam oyuna başlıyor oo diyor tılsım iyi karlı hop ışığa atlıyor ama bastığı son şey oluyor o tılsım ne saçma bir oyun diyip çıkıyor.Belki bu durum olmasa millet oynıcak ve para vercek ben gene diyorum konuda açtım ışık PVE olsun

BLazes bunu beğendi.
  3. BLazes

BLazes User

Kesinlikle katılıyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.