Gemi gitmiyor

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by Folren, Feb 22, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Folren

Folren User

Yav sayın adminler geminin gitmesi için tıklıyorum gemi gitmiyor ara sıra ne zaman donma olayı kalkacak böyle ?

2. Ne zaman cözüleceği bilinmiyor ama sorunu elettiler oynanılmıyor donmadan :)

3. Folren

Folren User

Bide gemiyi ileri götüyorum bi anda geri gidiyor yav çoğu kişide oluyor bu nasıl olacak acaba bu

4. Aynı sorun herkezde var En kısa sürede rest bekliyoruz .s

5. bu oyunun bozulma tarihi yeni anasayfaya geçilen gündür. o günden beri hep hata ve saçmalıklar...

6. NavySEaL

NavySEaL User

Ya yeter artık bu ne ya 15 snde bir bir oyun donarmı ya??? Allah askına bu kadar acizmi seafight ya bu kadar mı amatör bi platform? Gerçekten şu an oyunu bırakma aşamasındayım!!

7. Bula Bula c.tesiyimi buluyor yarın iş güç yok agız tadıyla oynayalm diyoruz çekilen çileye bakın Res bekliyoruz. Acil iletilirse seviniriz daha ne kadar sürecek böyle kaç saatr

8. Hacivat16

Hacivat16 User

aynen bi haftasonu muz var onuda magfediyo sayın yetkililer her geçen gün oyun dahada berbat bi hal alıyo artık düzeltin

9. Bu nedir ya Oynayamıyorum doru düzgün acil bi rest atın bişey yapın Kına getirdiniz herkezi ya.

10. NavySEaL

NavySEaL User

beni banlayın veya ne yaparsanız yapın fakat lanet olsun böyle oyuna!!

11. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

depodan yelken yerleştirin lütfen.

Thread Status:
Not open for further replies.