Gemi Genişletmeleri

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve ✖●ŁΣĜ●✖ tarafından 25 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Gemi genişetle yöntemlerinden savaş için en iyisi nedir eskiden batırdığım adamın lşimdi vudusu bitiremiyorum

ÇİD_MOLLAMUHAMMET bunu beğendi.
  2. cevap yok mu ?

3. mertt80

mertt80 User

5. seviye ıskarmoz %20 hasar önleme veriyor aldığı hasarı azaltır bayağı vudu puanınıda arttırıyor ama darbeyi düşürüyor biraz.

SKY_SUN_HAWK1 bunu beğendi.
  4. Şahsen ıskarmozun oyunculara karşı o kadar da farkettirdiğini düşünmüyorum 5.sev 20 önleme veriyor takın vursun arkadaşınız 100k vuruyorsa çıkarın ıskarmozu pete 15 önleme koyun 100k bile vuramaz ıskarmoz bana kalırsa sıkıntılı bir durumda şuanda etki ediyor mu illa ama yazıldığı gibi %20 değil kesinlikle tr2 gelin göstereyim uygulamalı her seviyeden var

5. mertt80

mertt80 User

hadi yaa. Bende 23 gemi taşı 11.6 yetenek seviye3 çeviklik eğitimcisi 2 kale 16 pet taşı 14.25 toplam % 66.85. ekstra %5 zırh plakası bonusu var buna rağmen çok yiyorum hala tek ekisğim ıskarmoz onu da ekleyince maksimuma yaklaşıyor zaten. diğerlerini halletmediysen çok yiyor olabilirsin hala bilemedim. sunucu farkı yok tr deyim bende.
    maksimum hasar önleme için;
    Agwe'nin Zırhı: %10
    Süper Çelik Zırh: %10
    Zırhlı Gövde Seviye 8 (Yüzen Kaleler): %16
    Savunma Yeteneği (Hasar Azalt): %13.8
    Çeviklik Eğiticisi Seviye 3: 2%
    Zırh Plaka Taşı: 5%
    Gemi Taşı Seviye 26: %26
    Evcil Hayvan Taşı Seviye 26: %19.5
    Silah Arkadaşlığı: %5
    Güçlendirilmiş Iskarmozlar Seviye 5: %20
    Seviye 7 Usta Seviyesi : Çetin Ceviz: %5.25