Gemi Genişletmeleri Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve atlas42 tarafından 5 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. özgür senmisin bişey cıkarıyolar yarım yamalak nası yapıcaz 8 tane ıskarmoz

2. Koman

Koman User

Bu tür paketlerin çıkacağı zaman zaten forumda gerekli açıklamalar yapılıyor bizlerde sizin gibi foruma yazılınca haber alıyor. Forumu takipte kalın.

İyi oyunlar.

3. bu yeni çıkan genişletmeler ne veriyor bize
    Korsanların seçimi x5 Çelik kaplı zincirler x5 Büyülenmiş purtal x5 Can yeleği x7 Gün seviye 3 milletler topluluğu paralı askeri
    bu 26.90 Tl lik paket nedir ne işe yarar bunlar

4. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba,

Buradan gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

5. en kucuk pakette verilen gelistirmelerde 5 adet yaziyor. 1 tane koyuyoruz gemiye, bu fazlaliklar ne icin

6. 5 tane can yeleği diyor mesela bunların süreleri nedir

7. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

@KarpuzAgacı , genişletme yerlerini yağmacının ödülü karaborsasından seviye yükseltebilirsiniz, bu yüzden paket içeriklerinde bulunan malzeme sayıları fazlalık değil.

@HurricaneyX , bu gibi genişletme yerlerinin herhangi bir süresi bulunmamaktadır, bir defa satın aldığınız zaman hesabınızda kalıcı olmaktadır.

8. kaddarr

kaddarr User

9. asii.prens

asii.prens User

By çelik kaplı zincir 5B de ki -10 vuruş süresi düşürme top hasarı mı yoksa zıpkın mı ?

10. Basit matematik formülünü istersen eğer i=istediğin genişletme miktarı
    S=kaçıncı seviye istiyorsan
    =(İ*(3^s)/(2^s)) şeklinde bulursun kaç geliştirmek için malzeme gerektigini

11. anladım teşekkürler
    maksimum seviyeler şu an için 5 mi?

12. Malesef para yatırmayı uzun sure önce bıraktığım içim göremiyorum onu paralı kara borsada gelıstırılıyor ama 5 e kadar çıkardıklarını düşünmüyorum su anda

13. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Genişletmelerin seviyeleri hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca şu an için yağmacının ödülü karaborsasında 2. seviyeye kadar yükseltebiliyorsunuz. İlerleyen dönemlerde diğer seviyelerinde geleceğini umuyoruz. Seviyelendirme 3'e 2 şeklinde yapılmaktadır.

14. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Cevabınız için teşekkürler. Çelik kaplı zincirleri seviye 5B yaptığınız zaman hesabınızda bulunan topların doldurma süresi %10 kısalacaktır.

15. ben yeni oyuncuyum parayla satılan eşyalar anlamakta güçlük çekiyorum .mesela fener alırsam ne işe yarayacak ve neyin yerine koyacam.
    ıskarmoz alırsam ne işe yarar bir paket çekersem ne gibi artıları olacak ve neyin yerine koyacam.ben linke baktım sadece süre ve hasar azaltma var fazla vurma gibi şeyler görüyorum. 1 pakette neler değişir gemimde onun açıklamasını istiyorum.gemim yeni etkinlik sisteminden 125 bin atıp 40 bin yiyorum paket alrsam ne değişir?

16. npc lerin hasarını önlüyorda rakipten gelen hasarları da önlüyomu peki ?

17. *KOMODOR*

*KOMODOR* User

Rakipten gelen vuruşu önmelek için kaçınma yüzdeniz yüksek olmalıdır hasar önleme değil.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.