Gemi genel görünümü-Destekler!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Pคşค_ЦĿЦ™• tarafından 12 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu bölümde vip ile ilgili verilen bilgilerde bir hata olduğunu tespit ettim. Bende 750 günlük viplik var fakat destekler bölümünde vipin süresi sürekli değişiyor. Bir bakıyorum 593 gün olmuş bir bakıyorum 970 gün olmuş en son baktım 123 güne düşmüş 3 saniye sonra 2400 güne çıkmış. Yani sürekli değişiyor ve bir hata olduğu aşikar...

2. NavySEaL

NavySEaL User

gemi darbeleri sürekli dusuyor item stoklarının adetleri farklı baya bi yanlışlık var,
    ayrıca atışlarda sacma bi sekilde duzensizleşti cilalıtüfek ağzı var yahu resetten once sabit vuran gemi 1 hasar dalgalanmaya basladı :S

Son düzenlenen: 12 Kasım 2014
  3. taktıgınız seye bakın ya :) anasayfada yazıor dogrusu işte :)

4. Olsun ben bütün bilgileri eksiksiz orada görmek istiyorum :)

5. Aynen normalde petin %10 isabet olasılığı var üstüne cilalının %10 isabet olasılığı var, atışların hiç kaçmaması lazım. Ama bazen gemi az vuruyor, demekki ya pette sorun var ya da cilalı tüfek ağzında sorun var.

6. karaborsadan cilalı tüfek ağızları neden alınmıyor admin acilen bi çözüö istiyorum 2 gün sonra karaborsa kapanıcak kabak benim başıma patlayacak

7. % 10 fazla vuran KAZMA DİŞ pedi olunca cilalı işe yaramıyor diye biliyorum ben. yani pedle oyuk 8000 vursan cilalı alsanda atışın 8000 olur . Neden diyeceksin. ped varken şarapnel yağmuru açınca şarapnel yağmuru işe yaramıyor yine vuruşun aynı oluyor.

8. Vuruşunu tam sabitliyor ikisi bir olunca. Ayrıca npc için farketmiyor ama rakip için farkediyor. Rakip gemilere %10 isabet petini aç üstüne cilalı tüfek ağzı bufunu al daha fazla sıkıyorsun hatta bunların üzerine şarapnel yağmurunu da aç vuruşun daha fazla artar. Nedeni rakip gemilerde vudu serabı gibi isabetini önleyici geliştirme var, ayrıca %10 veya %15 daha az isabet edilme şansı olan petler var. İşte bunların etkisini kırmak için %10 isabet petini, cilalı tüfek ağzını ve şarapnel yağmuru kullanmak gerekir. Benim yazdığıma gelince gemimde %10 isabet peti var ve cilalı tüfek ağzı var. Npc'lere sürekli barutla 10.462 vurmam lazım ama bazen 10300 ya da 10185 felan vuruyor. Bu ikisi varken npc'lere sıktığımda hiç atış kaçırmaması lazım. Yani sürekli 10.462 vurmam lazım. Resetten önce hep 10.462 vuruyordum, resetten sonra belli aralıklarla vuruşları kaçırmaya başladım...

9. NavySEaL

NavySEaL User

ya oyun yine mahvoldu zaten . kardan adam basıyorum gelmiyor etkiside görünmüyor. peti yemliyorum 5 dakka sonra harita degistirince yem gidiyor sacma sapan seyler sanırım bundan sonra gelistirme falan yapmamaları lazım zira oyunun bi 2 senede anca duzeltebilecekleri problemleri mevcut... teknik ekiplerine maaslarını vermiyolar ne yapıyolar bilmiyorum ama bi oyunda surekli hata oluyorsa orda problem buyuk demektir. bu güne kadar seafight tan daha karmasık daha cok teknik destek isteyen oyunlar oynadım ama seafight kadar bosveren bi platforma daha rastlamadım sürekli aynı hatalar tekrarlanıyosa ben teknik ekibin işini iyi yaptıgından suphe duyarım..

10. Bilgii için teşekkürler. Sabit vuruş konusunda haklısın. cilalı olduğu zaman sabit vurması gerekiyor.

11. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

sorun iletildi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.