Gemi geliştirme yardım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve sogukates tarafından 2 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sogukates

sogukates User

İyi günler arkadaşlar oyunda yeniyim biraz sorularım var
    1. Işık gemisi behamot gemisi deniliyor bunlar ne oluyor tasarım mı oluyor yoksa harita felan mı farkları neler Nasıl yapılır ışık gemisi
    2. Benim gemide 205 top var bu sayıyı Nasıl artırırım gemi özelleştirmede ki değerlerden diye duydum ordan 6 değer satın aldım ama top yeri açılmadı
    3.diyelim 15 lvim pırıltı katlayacı alsam 3lv haritada pırıltı toplasam çıkan maddelerde düşme olurmu 15lvim ya 3düşük lv olduğu için

2. 1) Işık gemisi 15 Levele kadar bulunan gemilerdir. Behemont gemisi 15+ Gemilerdir. Bu ışık ve Behemont haritasıdır. Elit öğeler kısmında bunları görebilirsin.
    2) Aldığın 6 değer genişletme yeri olabilir.
    3) Hayır Her harita Aynı oranda çıkar level ile bir alakası yok.

3. Bu arada top yeri açmak için bir konum bulunuyor bunu incelemek için Buraya Tıklayınız. (üst kısımdaki + ya basınca top yeri alt kısımdaki + ya basınca genişletme yeri açılır.)

Daha fazla top yeri için Kristal nimeti , Kraliyet Nimeti , Abonoz güverte, Mojo güverte, Fildişi Güveteye ihtiyacın olacak.

4. sogukates

sogukates User

Ben altın ile olan dan açtım yani aşağıdaki o Zamn yukarıdaki top yeri içindir birde ben 15lv im o Zamn ışık gemisiyim ışık haritasına gitmek için ne yapıcam Aruba kazanında haritamı çıkacak çok teşekkürler

5. Işık haritasına girmek için Pazar yeri elit öğelerden Işık tılsımı alman gerekli. Ama dikkatli ol orada bir çok rakibin seni bekliyor.

6. sogukates

sogukates User

Tamam usta soracak soru çokta meşgul etmeyim

7. varsa buyur sor cevaplayabildiklerimi cevaplarım

8. sogukates

sogukates User

Teşekkür ederim usta sorayım o Zamn bu bokor ne oluyor gemimi haritamı her Zamn varmıdır bokor
    2.elit gülleyi inci ve Aruba kazanı dışında nereden kasabilirim.

Bnde 3 tane elit yelken var bu sayıyı artırıp gemiyi daha hızlı götürmek istiyorum yelken sayısını artırma varmı sadece 3tane alıyor benim gemi

9. -Bokor bir çekiliş gibidir parayla yaparsın . ayın 1 inde açıklanır ödüller yeni küçük gemiler için bence gereksiz.
    -İnci karşılığında satın alıyorsun. Veya sandıklardan ve etkinliklerde kasabilirsin.
    -Yelken sayısını arttırmak için kalelerden tershane mrangozun şemasını açman gerekir 6/6 yapınca 1 yelken daha koyabilirsin ama ufak gemiler için o daha ileride yapman gerekli.

10. sogukates

sogukates User

Anladım usta ben hiç savaşmıyorum inci kasıp kale geliştirmeyi hedefliyorum çok teşekkür ediyorum

11. ilk yapman gereken bunlar zaten etkinliklerde oynamak ve sabırla inci kasıp yetenek kale yapmak

12. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Gereken cevaplar verildiği için konu kapanmıştır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.