Gemi Figürü Ve Yeni Kupa Kalesi Hakkında

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve ĴÁČĶ~ŚРÁŔŔŐŴ tarafından 13 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar sayın yetkililer kesin olrak sorun oldugunu düşündüğüm için bu konuyu açma gereği duydum.
    Yeni kupa kalesi kaçınma şansı yetenegi hiçbir oran oynatmamakta ve hiçbir etkisi bulunmamaktadır lütfen tekrar inceleyiniz sonuçta o kadar emek veriyoruz ve taç verip vs. harcıyoruz sonuç hiçbirşey olmuyor kesinlikle bir hata oldugunu düşünüyorum.

Gemi figürü : Gemi başı süsü Melusine oyunculara karşı %5 hasar vermekte ama hiçbir yerde bunu görememekteyiz top hasarı olsun isabet olasılığı vs. gibi yerlerde gemide takılı olmasına rahmen görünmemekte ve denemelerdeki sonuç takılı oldugundada aynı vuruşu yapmaktayım aynı düşmana cıkarttıgım zamanda aynı vuruşu yapmaktayım yani hiçbir etkisi bulunmamakta insanlar bunu almak için ugraşıyor emek veriyor lütfen kontrol edilip düzeltilmesini istiyorum ve sonuçta bu etkiyi havadan vermiyor ya top hasarı olarak yada isabet olasılığı olarak veriyor sonuçta gemi özelliklerine baktıgım zamanda görememekteyiz lütfen burayada eklenirse çok daha iyi olucaktır diye düşünüyorum. iyi görevler Saygılar.

2. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Konunuzu incelenmesi için raporlarımıza ekliyorum.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.