Gemi Ele Geçirme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve jackdwight tarafından 11 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. jackdwight

jackdwight User

ya 3-4 sene önce ben gemileri ele geçirebilirdim, ama şimdi ele geçiremiyorum, buton aktif olmuyor, mürettebatı aktarıyorum gemiye, donanımlarını da veriyorum ama ele geçirme görevlisi eksik olarak gözüküyor, sanırım sorun bu. ele geçirme görevlisi de sanırım seviye 1 ve seviye 2 komutanlar? ama ben altınla alabileceğim bir komutan arıyorum, diğerleri incili ve alım yerinde bana incililer gözüküyor, altın ile komutan alamaz mıyım veya ele geçirme görevlisi? yani illa en az 25.000 incilik komutanı mı almak zorundayım? şuanda mevcut altınlı komutanım ve ele geçirme görevlim de gözükmüyor bende.

2. 3 seviye komutan bile zor yardım ediyor altınlı nasıl etsin :)

3. jackdwight

jackdwight User

peki ben bu ele geçirme görevlilerini, komutanları falan pazar yerinden teklifle alabilir miyim? birde 3. seviye komutanı nasıl alabilirim? bende gözükmüyor, gemi dede yok veya var olup olmadığına nasıl bakıcam? alım yerinde bende sadece 1. ve 2. seviye komutanlar gözüküyor.

4. 3 seviye ödeme bölümünde olması lazım teklifle alınmıyor mecbur inci ile alacaksınız korsanlar bölümde mevcut

5. jackdwight

jackdwight User

ödeme bölümü derken tavernayı mı kastediyorsunuz? yok orada.

6. 3 sev komutan para ile alınıyor işte 1 ve 2 seviye taverna korsanlar bölümünden

7. Oyunda 3.seviye komutan yok :D :D :D

8. Hahaha gülmekten yere yattım :D :D
    3.sev komutanda %75 de mi ele geciriyor gemileri :D

Altınlı komutan yok tekliflede almazsın en düşüğü 25bin inci

9. Hadi be oyuna girmiyorum ama itemler takibimde mesaj kasacağına itemlerden haberin olsun az

10. Oyunda bulunan mürettabatlar güncel
    O 3 sene önce :D oyuna gir oyna biraz neler değişti 2.Seviye suan %50 de ele geciriyor
    Eskiden öyleydi

Son düzenlenen: 11 Ekim 2017
  11. Vay be trol yapmış o zaman moderatör :)

12. Mesaj kasıyor demişssin ama üyelik tarihime bak her gün 1 mesaj atsam daha çok mesajım olurdu keyfine giriyorum ve mesaj kasmak bana bir yararı yok sadece burdaki sorulara cevaplıyorum bi okadarda sildiğim mesajım vardır

13. Menetli

Menetli Guest

Merhabalar ,

Soru cevaplandığına göre ve konu maksadını açmaya başladığı için kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.