Gemi büyüklüğü ve hız!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Pคşค_ЦĿЦ™• tarafından 7 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bence geminin hızını belirleyen bir diğer faktör geminin büyüklüğü olmalıdır. Mesela bir moriantur tasarımıyla bir elit klimatu tasarımının diğer koşullar sabitken hızlarının aynı olmaması gerekir. Elit klimatu küçük bir gemi olduğu için moriantura göre daha hızlı bir gemi olmalı. Böyle bir özellik oyuna eklenirse her tasarımın hızı farklı olur ve oyun biraz daha gerçekçi olur.

QueenElla bunu beğendi.
  2. QueenElla

QueenElla User

+

3. Tragula

Tragula User

+
    Gemiye göre yelken sayısıda değişebilir.

4. özkantr

özkantr User

buyuk olan da fazla top alsın kucuk az alsın o zaman :D mantık buna gelıyo bence

5. Bir gemi büyük diye fazla top alacak değil. Top sayısını artırmak için geliştirme yapmak gerekir. Sonuçta topların büyüklüğünü bilmediğimiz için bu gemi fazla top alır bu gemi az top alır diyemeyiz. Ama hızları hakkında direkt birşeyler söyleyebiliriz. Bir yük gemisiyle bir yolcu gemisinin hızı aynı değildir. Çünkü yük gemisi daha büyük ve ağırdır. Şimdi sen hızda geliştiriliyor diyeceksin ama ben diğer koşullar sabitken dedim.

6. yazdıkların cok mantıksız. büyük gemi küçük gemi hakkında hızları farklı olur ama top sayıları olmaz diyorsun öylemi? büyük gemi daha yavaş ve manevrası zordur küçük gemiler daha hızlı ve manevralıdır. büyük gemiler daha fazla top alır küçük gemiler daha az top alır. al sana mantık.

OSMANLI ve özkantr bunu beğendi.
  7. cebimizden para çıkarmayacak bi uygulamaya her zaman destek olurum :D :D :D

8. Gemi büyük diye fazla top alacak değil. Gemide boş yer olamaz mı? :)

9. Bence olmaz o zan etkinlikte küçük bi tasarım çıksın:)))

10. özkantr

özkantr User

su an fılıka en kucuk tasarım :D onu alalım o zaman super hızlı gıder

11. çok saçma gemi büyüklüğüne göre özellikleri değişecekse moriantur kullanan kişiyle kilimatu kullanan kişi arasında dağlar kadar top farkı olurdu

12. Buraya gelip çok saçma diyeceğinize gidin kendinizde bir fikir belirtin de bizde onlara yorum yapalım. Bakalım siz ne düşünüyorsunuz? Buraya ne yazayım yani, kaleler 4'e çıkacak, yetenekler 75'e çıkacak, ileride daha farklı toplar çıkacak mı yazayım? Biraz klişelerden kurtulmak lazım. Farklı önerileri olanlar varsa fikir havuzunda paylaşsın. Biraz da ben yorum yapayım...

13. özkantr

özkantr User

ben bı suru konu actım hıc bırınde yorumunu goremedım :)