GEMİ BANLARI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●MΛVΣЯΛ● tarafından 19 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın admin ablalarım abilerim kardeşlerim bir sorum olcak önceki zamanlarda kapanan gemiler acılmaşansı varmıdır yokmudur gemilerin kapanması tr3 gibi bazı serverlerde büyük oyuncu kaybı oldu eski oyun ile şimdiki oynama istegı cogunlukla kalmadı banlanan kişiler oyuna yatırım yapan kişilerdi biliyoruz ki gemilerın banlanması seafight in büyük para kaybı oldunu mesala bugün cıkan fırtına alev topunu belkide 3 de 1 alır ken gemiler acıldında 3 de 3 olmaşansı fazladır anlıcanız para ile oynucak oyuncu tr serverlerınde %50 altına düşmüşdÜR umarızkı gemiler acılır bizde arkadaşlarımızla oyun oynamayı özledik sizde kazanırsınız saygılarımla kolay gelsın.

2. bende hıle yapanların dusmanıyım ama gercekten savasıcak dusman kalmadı ve bız yabancı serverdeyız

3. -EMİCE61-

-EMİCE61- User

Gemilerin açılması söz konusu değilmiş bilgin olsun.

4. GEMİLER AÇILMAYACAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5. EVET KATILIYORUM AÇARSANIZ BÜTÜ NTOPLARI ÇEKECEM PAKET BIRAKMAYACAGIM HİÇ SÖZ DİGER GEMIM İÇİN

6. :) :)

7. iş işten geçti

8. BIRAKTI

BIRAKTI User

geçmiş ola:p

[связь] bunu beğendi.
  9. acılmaz bence çok kez uyarı yapıldı

10. aynen serverlerde aşırı derece oyuncu kaybı bulunmakta. oyunda savaşıcak kimse kalmadı neredeyse

11. son kez af çıkmalı bence

12. af flan diyonuzda o hesapların oyuncuları zaten şuanda çoğu tekrardan oynamakta sizin amaç hesapları okutmak :)

13. bende af çıkmasından dolayı yanayım o kadar arkadaşımız oyunu bıraktı ve oynayacak kimse kalmadı neredeyse

14. hile yapan hesaplar açılmasın süresiz banlansın

15. kapanan gemilerden hiç biride bu toplardan almazdı hocam şayet 5 para etmeyen bi top :) zaten vudusu olan adam yada olmayıpda uygun fiyata vudu almak varken buna kmse para vermez :) heleki bu kadar pahalıyken ayreten para verdik de oyun bizim oldu havasını geçelim beyler dükkanı almıyorsunuz malı alıyorsunuz para veriyorsun diye dükkan sahibine soyacak değilsin ya :) ben de para veriyorum bu bana hile yapma hakkı vermez

16. Kapalı gemiler açılmasın açılırsa otoriteleri kalmaz botun önlemini bu sefer hiç alamazlar kimse gemileri açıp bu otoriteyi sarsmak istemez ;)

17. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

banlanan gemiler açılmıyacaktır daha öncesinden de söylenildi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.