Gemi Banları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *_JAWS_* tarafından 16 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *_JAWS_*

*_JAWS_* User

Benim gemim banlı tamam eyvallah hile yapıldı banlandı süreli süresiz umrumda değil ama seafight yönetimi burada oyuncuları aptal yerine koyuyor eskiden de böyleydi ama bu kez dozunu kaçırdılar ben avrupa serverinda oynuyorum nerde yabancılara ban ben hile yapıyorum sonsuz ban alıyorum almanı macarı rusu vs yapıyo kimi kapanıyo 1-2 haftaya geri açılıyo çogu hiçbir ban ceza vs almadan oyuna devam ediyo nerde adalet bu kadarda milletin gözüne soka soka yapılmazki arkadaş banlayın madem hileye af yok artık tamam kapatın hile yapan bütün gemileri sonsuz temiz gemiler kalsın gmeisi kapanan gmei yapar alır artık neyaparsa benşm gemimi yakalayabilen bir sistem var madem ayrıcalık yapmadan herkesi yakalıcak banlıcak arkadaş burda kimse aptal değil bigpatron sana sesleniyorum almanyayla direk görüşen kişiyim diyosun yetkin var madem niye kullanmıyosun o yetkini biraz savunsanıza şu oyunda TÜRK oyuncuları bilmiyomusunz görmüyomusunuz olanları millet mail atıyo forma yazıyo cevap bile vermiyosunuz çoğu zaman ben TÜRK den yardım istiyorum o beni yabancıya yönlendiriyo Türk adam beni dinlemiyo yabancı niye dinlesin.
    Neyse konuya geleyim ben gemi banlanması çokta umrumda olmazdı ama şu durumda beni keriz yerine koyuyo bu seafight ben ona takıldım arkadaş madem tespit edebiliyosunuz hileyi yapan kullananlar belli ki kullandıgından emin olduklarımızı gönderiyoruz size ona bile bakmıyosunuz adaletli olun ben gemimi açın demiyorum hileye bulaşan herkesi ama herkesi yabancı Türk ayırmadan kapatın sonsuz ama öyle bi dünya yok tabiki bura seafight :)
    Her zaman 3-5 kurban seçilirdi sonra geri kalan devam ederdi bu sefer Türk oyuncuların %75i kurban oldu geri kalan devam ediyo aman ne güzel :)

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  2. Yok merak etme kardesim bizim adminlerimiz isleriji layikiyla yapmaya calistigi icin elle ban attilar ban atilanlara program su anda tahminimce tarama yapiyo bu hafta icinde banlar atilacak ve hepsi kapanacak insallah kimse keriz yerine konmuyo merak etme sadede bizim adminlerimiz aceleci dawrandi biraz o kadar

~PL4Y~H4RD~ bunu beğendi.
  3. *_JAWS_*

*_JAWS_* User

kapanan gemilerin üzerine diğer gemilerin kapanacagına nedense hiç inanasım yok bekliyoruz görcez

4. Ben yabanci forumda konustum yetkiliyle kapanicak diyo yakinda onlarda tespit etmisler bu kesin bilgidir yalan falan yok

5. UMUD EDİORUZ Kİ DEDİĞİN GİBİ OLUR ..HİLE YAPAN HERKES BANLANIR.. SADECE TURKLER ÇEKMEMELİ CEZA DEMİ? jaws ın dediklerine katılıyorum .. kapanan kapandı digerleri aynen devam ediyor edicekte.. program hazırlandıgını falanda sanmıyorum ama inş adminlerimizin dedigi çıkarda bizlerde seviniriz:)

6. hadi bakalım inşallah:))binlerce virgo oynayıp inci kasan gemiler açık kalırsa kimse hakkını helal etmesin... EGER HAK VARSA TABİ:))

~PL4Y~H4RD~ bunu beğendi.
  7. *SANLI*

*SANLI* User

o kadar çok kesin bilgi dolaşıyoki ortalıkta ozaman bendende kesin bir bilgi adım gibi eminim başka ban falan olmayacak kurbanlar seçildi banlandı olay unutulur gider 2gün sonra

8. Unutulacak bi olay degilki tr 3 parmakla gisterilen en saglam 5-6 grmiden 1 tanesi acik kaldi hepsi kapali ikk 10 da 4 gemi acik sadece yani zor kapanir ustu bu okayij millet en fazla bu ay sonuna kadar bekler sonra ayaklabir bakalim o zmn ne olacak su an herkes tatli dille forumda ya sonra ?

9. benimki bile kapandı TR 3 ün en iyi oyuncusu olcaz bide :)

10. *ballkan*

*ballkan* User

Banlar acilsin tabikide kimse magdur olmasin fakat hesaplardan yaptiklari virgolar inciler alinsin emegiyle oynayanlara saygisizlik olur, hile ye bas vurup sonra da acilsin diye cirpinmanin bi gereyi yok :)

11. Sanli banlanma oldugu zaman tekrar konusuruz merak etme

12. Askin cok guldum he barutun bile yok senin en iyi oyuncu oknak oyle mi olur :)) fazla vurdugun dogru ama en iyi zor be askin :))

13. 700 bin barut bir savaşçı insan için fazla bile diye düşünüyorum :d

14. :)) neyse savasci insan tamm :)

15. TR de hala kapanmayan gemiler var