gelmeyen gülle

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve fenomen_foo tarafından 10 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. suporta yazıyorum bana otomatık cevap gonderıylıyor bukadarmı ılgısızlık olur sıralmaya oynuyorum gemıde gulle yok alınmıyor sandık anahtarıyla cıkartmaya calısıyorum 1 saatde 2 sısteme anca gdıyorum oyuzden lutfen su sorunları duzeltın bılıyorum sayın hp elınızden bırsey gelmıyor ama bunuda yazmazsam içimde kalacak en azından yenı baslıyacak arkadaslar anlasınkı bu oyunda sorunlar açıklar bıtmez oyuna baslamak ıcın son bırkez daha dusunsunler.

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Bende de vardı gülle problemi, direk gülle alamıyordum önce sandık alıyordum 1 tane peşine hemen gülle alıyordum oturum hatası vermeden. Yamadan sonra da sorun düzeldikten sonra artık onu da yapmıyorum direk artık gülle alıyor. Siz nasıl alamıyorsunuz?

3. o dedıgınız yontemı denemedım ama oturum suresı doldu hatası alıyorum glle ala tıklıyorum hesabımdan seyır defterınde ıncıyı cekıyor ama gemımdekı ıncıyı cekmıyor yanı gemımde 1.6 m ıncı var 1 mıl gulle alıyorum -900 bin seyırden dusuyor ama gemımdekı ıncı hala 1.6 gzukuyor acaba sıstemde bunlar bırıktıde snradanmı gelecek sızın dedıgnız yontemıde denıyecem tekrar mesaj atarım.

4. denedım olmuyor seyırın fotosunuda atabılırım ıstersenız gemımdekı ıncım oldugu gıbı duryor ama seyr defterınde ıncıyı cekıyor bunun karsılıgnda verılmesı gerekn gulleyı hesabıma VERMİYOR.

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Tamam işte bende de o şekildeydi herkes gibi fakat son yamadan sonra düzeldi. Siz support a yazdıktan sonra gelen oto cevap var evet ama asıl mesaj o oto cevaptan sonra verilmekte.

6. tekrar kontrol edıyorum efendım ama sanmıyorumkı o gelen cevapda benım sorunumu cozecek teşekkurler

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Bigpatron un şöyle bir yazısı vardı bu konu hakkında, sanırım sizin sorununuzu da kapsıyordur o yazdığı şey.

8. :))) ozaman bızım etkınlık sıralaması işi yalan oldu sandık toplamaya devam en iyisi :)

9. ●ђр●

●ђр● Guest

En doğru cevabı kendisi buraya yazar öğrendiği bir şey varsa,bakalım :)

10. sızden rıcam konuyu kapatmayalım ozaman gereklı cevabı beklıyorum

11. ●ђр●

●ђр● Guest

Kapamıyorum da kapasam da yazar isterse zaten.