Geliştirilmiş 27,5 luk toplar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •ŘΣŦΣŔİЦŜ• tarafından 30 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Gemimde top kısmında fazladan boşu boşuna hiç bir işlevi olmayacak şekilde , bekleyen 27,5 luk lar var bunları gemiden nasıl atabiliriz . Teşekkürler

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Suan oyuna giremedigimden bakamayacagim ama tüccar silahları sat kismina girdiginizde satmak icin karsiniza cikmiyorsa o toplari satamiyor olmaniz lazim. Hem satmayin size bir zarari yok ki belki ileride degerlendirebilirsiniz.

_ђрφттεѓ_§к® bunu beğendi.
  3. Aynı Sorunu Bende Yaşıyorum Geçenlerde Fikir Havuzu Yerine Buna Benzer Bir Konu Açtım Pekte Sıcak Bakılmadı Yetkili Tarafından 27,5 Lik Topları 30 Luk Toplara Geliştirlmesi Ve 5 Seviye 30 Luk Toplarında Vudu Toplarına Dönüşülmesi İle alakalıydı İnşallah İlerleyen Zmanlarda Bu İşe El Atılır

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Bigpatron un yazdigi bir cevap var vudu topuna cevirmeyle ilgili bakabilirsiniz :)
    Konuyu kapatiyorum bu arada.

_ђрφттεѓ_§к® bunu beğendi.
  5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Topların hesabınızda durmasında bir sakınca yok ancak illaki istemiyorum diyorsanız sileyim hesabınızdan?

6. Sayın Bigpatron Sizin Hesaba Giripte 27,5Lik Topları Atmanız Önemli Deyil Önemli Olan Bizim Kendimizin Atması Kendi Gemimizi Kendimiz Düzenlememiz Şuan İd Adresimi Verebilirim Size 27,5lik Topları Atmanız İçin Ama Deyişen Birşey Olmayacakki Çünkü Hala Sandıklardan Yada Bazı Etkinliklerde Bulunan Enkazlardan Yine 27,5Lik Toplar Çıkacak Yani Deyişen Bir Şey Olmayacak Biliyorum Daha Önceleri Bazı Kişilerin Hesabının Çalınması Ve Topların Yada Elit Güllerin Atıldığına Şahit Olduk Sizlerde Bunların Hesaplarını Haklarını Korumak İçin Şuanki Önlemleri Almışsınız Bunuda Tastikliyorum Ne Kadarda Bu Oyunda Hesap Alım Satımları Yasak Olsada Sizde Biliyorsunuzki Hesaplar Alınıp Satılıyor Ve Bazı Arkadaşlar Niçk İsimleri Ve Forum İsimlerini Deyiştirme Gibi Konular Açmış Bende Bu Kişiler Arasında Yer Alıyorum Yani Hem İsim Olarak Hemde Kendi Gemimi Kendim Gibi Yönetmek İstiyorum Şuanki Durum Aynı Emanet Bir Hesab Olduğu Hissiyatı Veriyor Aynı Araba Alıpta Arabın Kaydını Üzerine Alamamak Gibi Bişey Ama Oyun Haklarına Oyun Kurallarına Her Zamanda Saygı Duymuşum Çünkü Oyun Yöneticileri Bizim Mağdur Olmamamız İçin Bazı Şeyleri Uygulayıp Yapıyorlar.. Onun İçin Tşk Ediyorum Size

7. Hesabımda ki 27,5 luk topları silerleseniz sevinirim @Bigpatron

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Tamamdır sildim bütün 55 lik toplarınızı