Gelişmek ve Görev Yapamamak

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve _ADANALI_ tarafından 16 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. _ADANALI_

_ADANALI_ User

Size uzun uzun derdimi anlatmak istiyorum. Uzun uzun anlatayım ki bana basitçe çözüm sunmayın.Maddeler halinde sorunlarımı dile getireceğim.Lütfen aynı şekilde cevap verilsin.
    Öncelikle şunları baştan söyleyeyim ben 2008-2015 arası oynayan oyunculardanım. Şuan bu 5.günüm oyundaki yine de bilmediğim farketmediğim bir çok incelikler var bunun farkındayım.
    Biliyorsunuz ki covid-19 sebebiyle bir çok işyeri kapalı ben de bunlardan biriyim geçici izindeyim şuan.Ve kardeşimle beraber oynuyoruz yani onla beraber başladık.Ama 5 gün içerisinde bu 2.hesabım sebebi de şu ilk hesabı oynadım 11 lvl yaptım sonra geminin hasarının baya düşük kaldığını gördüm biraz.Daha sonra oyun başlangıcında verilen mücevherlerimin dandik olduğunu farkettim hemen yeni hesap açıp top hasarı dp vp kritik yani ideal olacak bir mücevher bulana kadar hesap açıp denedim sonuç (https://prnt.sc/s0kq81) evcil hayvanda da 5.25 top hasarı ve 8.5 kritik var eski kafalı olduğum için ben herşeyden önce elit puanı 5m yapmayı hedefledim bundan dolayı hemen gemiyi amirallerle donattım (https://prnt.sc/s0kt0b)
    Bunları anlattığıma göre sorunlarıma gelebilirim
    1.İnci = Evet inci kasamıyorum denediğim yerler ışık tılsımı ; ana gemi çıkınca öncelikle beni batırıyorlar ne kadar denersem deniyeyim olmuyor. Drakir Hrell kesmek tövbe bu benim için kar olmasına imkan yok aşırı derecede saçma hatta yüzmilyar faktöriyel kez saçma ben zor zekat 30k vurabiliyorum sağolsunlar haritanın her uç noktasındaki botlardan hiç bir halt yapamıyorum.240 bin elitim vardı 130 bin harcayıp 8 bin inci kasmışım çünkü ne son vuruş kalıyor ne de hasar bende oluyor bu sistem sinir etti beni normal oyuncu olsa karşımda sorun değil neyse kısaca rezalet
    2.Görevler = Tek başımıza yapamıyoruz
    Sizden istediğim nasıl inci kasmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim şuanki hedefim sürekli level atlamak şimdiden teşekkürler

Bir de ben oyundan sabah 4te çıktım bu öğlen girdim sabah -de değildi şimdi girdiğimde -10 direkt bu nedir sebebini anlamadım daha

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Nisan 2020
    ALPEREN-TR bunu beğendi.
  2. _ADANALI_

_ADANALI_ User

35 kişi bakmış lakin 1 kişi bile kardeşim bu - gelir değil + gelir dememiş şuan farkettim + gelir olduğunu :D

mertt80 bunu beğendi.
  3. Dostum bir filoya girersen bütün sorunların çözüme kavuşacaktır. Toplarını geliştirmen lazım , sezondan top kasmaya çalışmalısın. Drakirden kar etmek istiyorsan en az 70k vurman gerek ve İndirim paketin olmalıki gülleden tasarruf edebilesin.Oyun görevleri çok basit eskisine göre 21 levele kadar yapabilirsin . Birkaç görev zor , onuda oyundaki oyunculardan ya da bir filoyaya girerek yardım alabilirsin.Boşuna yeni hesap açma o taşları zaten ileride çok geliştireceksin. Gelişirsin ama hızlı gelişmek istiyorsan biraz para yatırmalısın. İyi oyunlar dilerim.

ALPEREN-TR bunu beğendi.
  4. Alyans filosuna gir. istediğine git gir chatde atistiklarina bakma hepsi pamuk gibi insanlar ama murlaka ts kullan. SSS kısmını oku

5. mertt80

mertt80 User

27.5 luk top yap onunla fulle gemiyi. ilk başta kale fulle kale günleri indirime giriyor ama 2 3 ay sonra olur. kale günü gelmeden saldırı hızını fulleyebilirsin oradan onun dışında verme inci. milletler topluluğu paralı askeri var onu al tak dene bakalım kar ettirecek mi o şekilde botlara son vuruş atmaya çalışabilirsin drakirde.
    gelen etkinlikleri takip et kış etkinlikleri güzel inci vermişti zamanında. gerçi fareler ve tuzlarda güzel verdi geçen ay. etkinliklerden kasılabilirsin sadece eğer drakirden kar edemiyorsan. dediğim gibi paralı askere bak pazarda satılıyor sonra mürettebata eklemeyi unutma npclere isabet verdiği için belki kar edebilirsin.
    Üstteki arkadaşın dediği gibi SSSi oku orada top üretme yetenk kale taşlar her şey hakkında bilgi var onları uygulayabilirsin bu arada oyuna para yatırmayı sevmem ve yatırmam ama denize giriş paketi var 15 liraya 5k kristal 2 pet 2 gemi kesesi veriyor onunla gemin toparlanır baya oynucam biraz diyorsan onu alman çok daha rahat kasılmanı sağlar.
    Bu arada gemi taşların top hasarı kritik hasar hasar önleme kaçınma pete hasar önleme kaçınma taşları takman kasılmana yardımcı olur. canını yetenklerden ve genişletmelerden kereste kiriş koyarak arttırabilirsin. pete saldırganlık çeviklik eğitimcileri koyabilirsin tabi bunlar bir miktar inci istiyor kasılacağın zamanlar takarsın. normal sandıklardan vip pazar indirimi gülle ve pet eğitimicileri çıkabiliyor onlardan almaya çalış
    Pazardan ayakçı ve miço alabilirsin. ayakçı saldırı hızını düşürüyor miço top yeri veriyor;ve zıpkın hızını azaltıyor bilmiyorsan diye söyledim

Son düzenlenen: 18 Nisan 2020
    _ADANALI_ bunu beğendi.
  6. _ADANALI_

_ADANALI_ User

Peki. Şuanda 20.seviyeye geldim tp yetmediği için tıkandı tp kasıyorum.
    Sorum şu 5.seviye vudu topu 4.seviye rahip olduğu şekil ile full iken hangi toptan daha kötüdür yani bunca vudunun emeğine değer mi geliştirmek

7. Kardeş mayıs başı sezon başlayacak ozamana kadar level yap, sezon başlayınca dunyayaran alma durumun olacak, biraz ondan yaptın mı geminin vuruşları artar. Drakir vuramiyosun ama en temiz inci yine orda var, kovalamaya devam et ve kesinlikle ts kullan, yardıma ihtiyacın mutlaka olacak, gemin full olsa bile 2 tane ortalama gemi seni batırabilir o yüzden arkadaş edin.

8. mertt80

mertt80 User

valla vudu ile fullemek için çabalamasaydın keşke. arkadaşın dediği gibi sezon görevlerinden dünyayaran kasmak en iyisi o zaman kesin kar yapmaya başlarsın. 5. seviye vudu 30luktan ve 27.5luktan iyidir toplar böyle kalsın.en iyi toplar acı verici ve dünyayaran. kaç tane top var foto atabilirsen daha çok yardımcı olabiliriz.level 21 de kal daha fazla kasma kasamazsın da zaten oradan paralı asker ele geçirirsin savaşcıdan.kaleyi fullemek için inci kas tüm top yerlerini açtın mı incilik ?

9. Yahu adam inci kasamıyorum diyor siz inci kasması için inci gereken yolları söylüyorsunuz.Kardeş bende senle nerdeyse aynı durumdayım kaç gündür 21 lwlim hiçbirşey yapamıyorum nerdeyse tek yaptıgım günlük uçurum girip etkinlik kovalayıp harita yapıyorum.450 k inciyi afedersin sıça sıça biriktirdim.Oyuna trade sistemi gelmesi lazım çünkü zate gelişmiş oyuncularla gelişmemiş oyuncular arasında inanılmaz fark var ve gelişmiş oyuncularda ziyan olan onlarca Kristal inci vs hammadde var.

10. uçurumu her zaman yapın ama her zaman