Öneri gelen ödülleri ayarlardan isteyen oyuncular aktif etsin ismeyenler eskisi gibi takılsın

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve KIRŞEHİRLİ tarafından 12 Temmuz 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. forum adminleri gelen mesaj lara bu yeniligi siz istediniz vs gibi şeyler yazdınızı gördüm madem bunu birtakım oyuncular istiyor istemeyenler içinde ayarlardan değiştirme özelliği eklensin önceki haliyle oynamayı istiyoruz bu öneriyide oyun geliştiricilerine iletirseniz sevinirim herkez canı nasıl isterse öyle ayarlar öyle oynar kargaşada çıkmaz

2. NODAMAGE

NODAMAGE User

İletildi dostum geliştiriciye yazılımcıya bunu yapana bildirildi tüm supportlar tarafından.

3. -LegenD-

-LegenD- User

Keşke okuduğunuzu istediğiniz gibi yorumlamasanız. Ben dedim ki, sizin gibi oynayanlar var bu oyunu ve isteyenlerde var. Ama bu konu hakkında artık yorum yapmadan bütün mesajları birleştirip geçeceğim. Bundan sonra herkes öndeki yorumları okuyup yazsın. Aksi takdirde konuyu silerim. Çünkü geçmişi okumadan hemen bir yargılama. Bakın sayın @KIRŞEHİRLİ bende sizin gibi yeniliği beğenmedim, alışamadım. Fakat orada bir karar masası var ve maalesef ben o masayla siz ve sizin gibi beni suçlayanlar yüzünden savaşmak istemiyorum. İletip geçeceğim, iletip geçtim...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.