Gecikme

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by georgeanson, Oct 27, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. @Bigpatron normalde dediğiniz gibi Avrupa menşeili bir oyunda Amerika serveri doğal olarak yavaş olur. Ki önceden de Amerika jafif pingliydi. Ama ben diyorum ki sandığımızın aksine Amerika serverları diğer serverlara nazaran çok daha stabil ve hızlı çalışıyor şu kronik sorunlar başladığından beridir

Edit: Arkadaşın konusuna daha fazla mesaj yazıp rahatsız etmeyelim diye yeni konu açtım, yanlış anlamayın

Last edited: Oct 27, 2016
  2. Belirttiğiniz sunucularda gerekli bakım çalışması tamamlanmıştır hem makina hem sunucu anlamında sistem en verimli haldedir sorun yaşadığınız sunucularda zaman içeresinde stabil hale getirilir bu süre zaafında sorun yaşamış olmanız normaldir.

3. Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Sanırım bilgilendirme duyurusunu kaçırmışım. Müsait olduğunuzda bulursanız şuralara bi yerlere iliştirirseniz sevinirim :D
    Bu arada zaaf düşkünlük demek, zarf olmasın o :)

Last edited: Oct 27, 2016
  4. Belirttiğiniz sorunlara dayanarak söyledimki zaten şuan ki durumuda göz önüne alırsak zaten görünen köy klavuz istemez :)

Makina güncelleme programcıların işidir yani o burada duyrulmaz :)

evet telefondan yazarken telefon kelime düzeltmesi yaptığı için o hale gelmiş kusura bakmayın :)

5. Duyuru yok yani, tamamdır teşekkürler.
    Bigpatron'dan kesin bilgi gelirse aydınlanmış oluruz bu konuda :)

6. Rica ederim iyi forumlar.
    Ayrıca sizinle anlaşabildğimize tekrar sevindim :)

georgeanson likes this.